Duguju za radove dva miliona evra

Rumunska kompanija ojadila srpske firme na gradilištu Tržnog centra "Promenada" u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Sve se to moglo predvideti jer je ceo posao isao histericno i stihijski.
    Nadam se da ce nase firme dobiti svoje pare.
    Bar da se nikada nije ni napravilo to celo ruglo.
    I samo jos jedna stvar. Te spomenute behaton ploce i klupe, i ceo taj plato ispred, e to je pravo ruglo. Potpuno nekvalitetno uradjeno, ploce se klate i kao da su second hand (vec negde koriscene). Strava i uzas…

  2. Dragi moji, kao građevinski inženjer ja uopšte ne bi želeo da komentarišem kvalitet gradnje… Poznato je da koliko para toliko muyike (ceo svet se sveo na najjevtiniju ponudu kao dobijanje posla).
    Ovde se radi o tome da su ljudi radili, a da ne mogu da naplate svoj posao?! Čak i da su ga radili nekvalitetno, u ugovorima se precizira još na početku koji iznos će se zadržati, do finalnog obračuna!
    Apelujem da se zaštiti ovo malo građevinske operative, kako nam ne bi otišli, ama baš svi majstori da rade napolje!

  3. Ja nisam isplacen od firme Elkoms koja tvrdi da je sve radnika isplatilа, a ima nas 10 za koje ja znam da nisi dobili pare

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.