Uvredljiv odgovor na argumentovanu kritiku: Sagovornici Danasa o reakciji Dušana Bajatovića na izveštaj Fiskalnog saveta

Ostavite komentar


  1. Pre će Mesec da se sruši na Zemlju, nego što će ovaj bahati alkoholisani mufljuz da ode iz Srbijagasa. Kao superlepkom da su ga zalepili tamo.
    Ološ. Ne treba ni na njega zaboraviti u lustraciji. A sve je bliža…

  2. Dali ste mu diplome, on politicar, sada trpite uvrede, sledeci put pokazite malo dostojanstva i integriteta.

  3. Bajatovicu,da li si zavrsio Ekonoski fakultet u Subotici ili Megatrend u Zajecaru?Bice to sasvim dovljno za tvoj lik i delo,ostalo je politika.

  4. Profesor dr. Radonjić je parafrazirajući izjavu direktora . Bajatovića objasnio naučni put doktora Bajatovića, koji na žalost nije usamljen slučaj!

  5. Ja vodim preduzece i ako ne napravim profit mene tu vise nema. A znam i excel tabelu da radim i moram da je koristim kao alat. I nema nikoga ko moze da mi pokrije minus. A sada Dr Bajatovic prica nekom pricu o biznisu. To .sto on radi je bizmis. Socijalista, strasno. Ma tako nam i treba.

  6. Srbija ima puno obrazovanih i sposobnijih od Bajatovica koji bi ga uspesno zamenili jer je navedeni
    pokazao da se ne snalazi i da ne zasluzuje funkciju koju obavlja .

  7. Uklonite fiskalne birokrate. Nikada išta da urade za ljude. Da kasa bude puna, a zdravstvo, kultura, deca i omladina na dud. O narodu i siromaštvu oni ne razmišljaju. Novac iz kasa poješće inflacija. Neka idu u penziju. Od njih me boli glava.

  8. I sta vam njegova doktorska titula govori, kakvo nam je stanje u visokoskolskim ustanovama? Divno za raznorazne bajatovice, a o tim prof u komisijama za odbranu teze izlisno je trositi reci

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.