Dveri: Poreska inspekcija zlostavlja malu privredu

Ostavite komentar


  1. Prvo da nam dotični kaže u kojim firmama je on stekao radni staž. Ima svega, ne kažem, ali ima i dobrih primera. Pre bih rekao do gazde je, ne mogu svi biti gazde. A u svakoj državi na svetu porez mora da se plati.

  2. моли Бога да се цензус не подигне на 5%, тада Бошко оде у историју

  3. Inspekcije gaze, svskodnevno po Obrenovcu. Baš bih voleo da znam da li su bili u Meiti, Henkelu i ostalim

  4. Ovaj lik me apsolutno ne interesuje, politicar kao i svaki drugi….ali da jesmo na meti inspekcija je tacno i to godinama unazad, od kada je uveden pdv zivimo u stresu da nesto ne pogresimo, uvodjenjem SEF a situacija je jos gora …traze i najmanji propust da bi kaznili, pa ko ce vam puniti budzet ako krenete da zatvarate preduzetnike i mala preduzeca?

  5. Boskic lupeta.Poreska uprava ne deli sredstva.Ona utvrdjuje i naplacuje.Ako malo pratis propise videces da se skoro nista ne menja.Nekog ti nagazili sigurno.

  6. Često nisam saglasan sa nekim stavovima Boška, ali sada je 100% u pravu. 20 dana smo skupljali neophodnu dokumentaciju za neku subvenciju, koja nije veca od 500.000 dinara, odstampali 259 strana nekakvih dokumenata, potpuno odgovaramo uslovima za subvencioniranje, nikada za 30 godina rada nismo bili u blokadi, sve obaveze ispunjavali na vreme, i to nije nikakva garncija da cemo ta sredstva i dobiti. Inače supruga je master ekonomije, sama je dokumentaciju pripremala i jedva se snalazila u komplikovanoj proceduri, kako li je zanatlijama, i preduzetnicima koji nisu kvalifikovani za takav posao? Oni bi odustali posle procitanog konkursa, na žalost.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.