Poljoprivrednici u četvrtak na sastanku u Vladi: Od izbora u e-Agrar ne možemo da upišemo parcele koje nemaju overen ugovor

Ostavite komentar


  1. Preveslaće vas po ko zna koji put, a vi ste i dalje za njih. Kao i oi što se mi za njih borimo protiv litijuma a ipak glasaju za ovu vlast , kada shvatite da im dajete podršku u laganju i varanj celog naroda biće kasno za sve nas.

  2. Mislim da bi drzava morala da osmisli nacin i u razumnom vremenskom roku da naslednicima rok da upisu vlasnistvo u zemljisnim knjigama.Sirom Srbije mnoge nepokretnosti pa i zemljiste vode se na davno preminule pretke,tako da je nemoguca naplata poreza kao ni promet nekretnina a dotle vlasnici upisanih nekretnina placaju namete na svoju imovinu. Nakon tog roka drzava bi imovinu upisanu na pokojnike trebala da preuzme,raspolaze njom ili jednostavno promeni vlasnike prodajom ili ustupanjem.

  3. Ni refakcija za gorivo ne funkcioniše baš najbolje.Orvi na pumpi ne znaju kakav je ro račun sa brojem gazdinstva,posle u e agraru ne znaju koj broj računa treba da uneseš,pa kad sve to savladaš,sistem ti prihvati račun ,pa ga izbriše.

  4. Cuj,daj nam pare a mi dinara da ne damo cak ni ugovor da overite ne date novac.Kakav je to ugovor bez overe!

  5. Šta je sa dugovanjima prema pio fondu? U problemu su posebno mala gazdinstva koja nisu mogla da ostvare prihod za doprinose. Oduzimaće narodu imovinu. Molim Vas da objavite komentar.

  6. Sta se postiglo ovim pregovorima mozda pojedinci izvuku korist ivelikoposednici amali isrednji ce postepeno nestati

  7. Treba da trazite uredjivanje PIO fonda za poljoprivrednike inece cete naslednice ostaviti dugove sa ogromnim kamatama. Nije logicno da se isti iznos placa sa 0,5 ha i sa 500 ha.

  8. Mi manji poljoprivredni proizvođači nemozemo ni za sebe da zaradimo a država nameće sve veće zahteve sramota ide neko namerno na to da mali propadnu a tajkuni strani otkupe zemnju i onda ostajemo njihove sluqe . Pomoći i malima da krenu ali pravim koi se zaista bave poljoprivredom haos !

  9. Dok ne shvatite da su oni tu samo da vas prevare nećete ništa učiniti,sekta .

  10. Na pregovorima svi nastypaju interesno.niko ne pravi sveukupan program.nisu propisani uslovi primenljuvi za sve jer nisu ni uslovi za obradu zemlje isti.drzava pomaze onie Koji imaju a za pocetnike krediti koje ne mogu da crate.

  11. Od deset suvlasnika na parceli, devet je mrtvo,i to pojedini već četrdeset godina,predata ostavinska rešenja da se sprovedu u katastru ali katastar neće da ih sprovede zbog toga što postoje prethodni zahtevi, pa šta,naslednici ostaju isti, kako god da se okrene, zato bi upis trebao da se vrši po hitnom postupku,a ne da se čeka.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.