Eksproprijacija ubuduće i za interese privatnih firmi

Izmene zakona predviđaju oduzimanje zemlje za potrebe preduzeća sa kojima država sklopi ugovor

Ostavite komentar


  1. Ljude ne zabrinjava eksproprijacija već cena!! Da su uveli u zakon obavezu obeštećenja eksproprisanih u opsegu od 200% procenjene vrednosti svi bi tapšali i jedva čekali da im neko dođe u „istraživanje“ ili probije tunel kroz imanje.

  2. Kod nas je sve na prodaju. Samo je pitanje kolika je provizija. Po starom zakonu parola para vrti gde burgija neće nije se mogla uvek primeniti. Sada neće biti izuzetaka.

  3. Ljudi izlazite na ulice, mora se blokirati cela zemlja da bi ove zastupnike stranih interesa zbacili sa vlasti

  4. U opštini Zemun su moj voćnjak proglasili za industrijsko gradj. Zemljište.Pa mi tako naplaćuju veći porez .sad će moći to i da mi po ceni koja im se svidja.

  5. Tako smo izgubili Kosovo, sto su Srbi prodavali svoja imanja Albancima, tako cemo izgubiti I Srbiju, sto cemo imanja prodavati stranim kompanijama. Cista izdaja zemlje

  6. Srpska vlast, a bukvalno sve sto donose ide u korist strancima, nek se ne brinu, odnece pare u grob

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.