EPS ćuti o opasnostima divlje priključene struje na Pančićevom vrhu

U EPS-u ostali nemi na pitanje da li će isključiti struju ovom objektu, da li mogu da utvrde da li krade struju, i šta se po proceduri radi kad EPS sazna da je neki objekat nelegalno priključen na mrežu
Zid ćutnje državnih organa povodom rušenja nelegalnog restorana na vrhu Kopaonika

Ostavite komentar


  1. Svi koji rade u nacionalnom parku Kopaonik znaju ime i prezime politicara ciji je ovo objekat ,nije to nikakva nepoznata osoba .Sve je to javna tajna.

    1. pa sto ne podelite to sa nama nekopaonicanima? To vam je neka lokalna tajna?

  2. Ako ima osoba kojima nije jasno u kakvoj državi, tj. ‘državi’ žive, a tu računam i sns botove, ovaj članak treba da pročitaju nekoliko puta.

  3. Kao pravi vlasnik se predstavlja Zoran Zelja Milojević (inače prvo Veselinovićev a zatim i Vučićev batinaš). S obzirom da je kolko god para do sada nakrao ipak nedovoljno za ovakvu investiciju, pretpostavlja se da je iza Zelje ili Veselinović ili sam Vučić. Sve u svemu, objekat neće biti srušen. Nije ovo Savamala

  4. Bratislav Bata Gasic, u carsiji poznat kao Bata Santos je ime tog politicara! Ko ne veruje neka dodje u Krusevac ili Brus i pita bilo kog slucajnog prolaznika.

  5. Sve procedure se znaju u EPS- kada je neovlašćena potrošnja u pitanju. Distributer ima podatke o apsolutno svakom potrošaču, bez obzira ko ga snabdeva. Ako nije na spisku, onda rade „makaze“ na banderi i vlasniku ide prijava za tzv. krađu el. energije po tačno utvrđenom cenovniku od zavisnosti provodnika itd.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.