EPS pred štrajkom: Sindikati posvađani, ali ujedinjeni u nezadovoljstvu postupcima Vlade

Ostavite komentar


  1. A kruna državnog, čitajte vučićevog, ludila je skupština od jednog člana – ministarke đedović, sa radnim iskustvom šalterskig službenika!

  2. Samo se vi dogovarajte. Dubravka radi. Dok se vi dogovorite, ona ojadi EPS i drzavu.

  3. Od koje centrale ce Krsmanovic traziti saglasnost za strajk? Jel’od Djedovic Negre? Ne misli valjda Krsmanovic da ce ona odustati od svoje namere zbog koje je dosla? Gde je bio i jedan i drugi sindikalac, kad je donosena odluka?

  4. Privatizacija EPS = otpuštanje radnika + ogromno povećanje cene struje. Sve zbog enormnog bogaćenja novih vlasnika i stare oligarhije.

  5. Treba da se radi, plata da se zaradi, titovo vreme je proslo. Da i vama stigne zlatno doba kroz privatizaciju i dolazak stranih investitora. Za to redovno glasate. Zasto ste sad, kad treba kod vas da se to desi protiv?!

  6. Штрајк, пре него буде касно.

  7. Pogledajte račun, EPS AD, sve je gotovo….oteto Računi za el.en.če biti kao računi Telekoma. Fantomskih stavki sa računa se nećemo rešiti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.