Đedović Handanović: EPS-u podneto 13.000 žalbi na račune, rešenje u pametnim brojilima

Ostavite komentar


  1. Rešenje je da se pronađu pametni, obrazovani i pošteni ljudi i postave u Vladu i za ministre, kao i rukovodeći kadar u preduzećima. Dosta više grcica, vesica, šapića, mone…

  2. Dokle se ne ugrade „pametni“ strujomeri neka se radi kako se radi. Baš te briga.
    Ja uvećam potrošnju za 30% a račun mi veći za 110%.

  3. И то није све: ЕПС обрачунава рачуне за струју власницима соларних система на начин да ЕПС од 1. априла заплени вишак струје. Власници соларних система морају да плаћају два пута јер ноћу утрошену струју треба надокнадити, иако се струја напаја у мрежу ЕПС-а!!!!!!

  4. Za neuseljenu zgradu kod Beške na Dunavu, dobio sam račun za struju 500 evra!!!!?????Naravno, pomoću „pametnih brojila“. Ovo je krenula pljačka organizovana i neviđena, uz propratno maltretiranje i ponižavanje naroda. Ne znam čemu ovo vodi i ko ovo „organizuje“, samo znam da ovo na dobro izaći neće. Plakaćemo mi za Mićom pečenjarcem, koji je za ovu bandu koja je došla posle njega bio mala maca.

  5. Kada cemo mi kao narod da se ujedinimo i kazemo dosta ovoj tiraniji… Struja za nas standard je preskupa. To sto se neko obavezuje i steti svom narodu nije nas problem. Toliko nam je napredna drzava da je min potrosacka korpa oko 110k, a prosecna plata 86k ( mada bi pre rekao nekih 60k). Uz to sve racune i gorivo treba platiti od toga. Strasno

  6. Račun za decembar mi je 756kw i prošle godine je bio 738kw račun za prošlu godinu je 6058 din a za ovu godinu je 11 230din .pitala sam kako je to moguće. Rekli su mi da je struja poskupela . jeste.ali nije poskupela 100%.Šta vredi nema kome da se žalimo. Sudstvo ne funkcioniše.

  7. Cime li se ministarka zanima? Zato i sve propada. Preteran broj zalbi i verovatno sve odbijeno, otimaci napredni

  8. Ugraditi pametna brojila pa „hakeri“ svaki mesec da ih ocitavaju………ta mante se corava posla.

  9. Pa hocemo mi i pametna brojila da platimo? Pa dokle vise? Mora jos malo da ministarka i drustvo kupe vile na Dedinju dok ne odu zato i kradu toliko. Jadan narod sto ovo trpi . Dokle ?????

  10. da ne verujem svojim očima!! Dokle više laži na svakom koraku!!? Krajem novembra ugrađeno to „pametno“ brojilo, a onda dva sledeća očitavanja stanje nula KWh!!! Žalio se, dobio rešenje da se prigovor „preliminarno ne prihvata“!! Niste vi svi samo nesposobni, nego i mnogo loši i zli ljudi. Sada ćete mi očitati stanje i biću u crvenoj zoni – biće da je sve ovo smišljena otimačina novca. Jer ipak krađu treba znati uraditi da se ne primeti – a svi vi to ne znate!! Vaš nivo je nivo secikesa i bandita.

  11. Rešenje je u pripejd brojilima, plaćaš struju kao što plaćaš mobilni. Kad potrošiš kredit na brojilu, brojilo ti isključi struju dok ne dopuniš kredit…

  12. Ako su stara brojila treba da mere manje Ane više ovo je otimačina ovako ni Turci nisu radili

  13. rugo radite jutros dam bila u edb st pazova niko se nije udosstojio da mi objasni zasto mi je racun170pp kaže:

    Pricate

  14. Što se žalite kada ste glasali za sns? Znalo se da će struje poskupeti! Pa, moramo da vratimo sve pare koje je Vučić delio šakom i kapom. Ćuti i plaćaj!!

  15. Pametna brojila koja ostanu u kvaru jako brzo i cesto se nakon servisa opet kvare,mtk uredjaji koji se kvare,to tesko da ce pametnim sistemom da se uocava,gospodja se malo zanela,unistavaju Eps samo tako i jako velikom brzinom

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.