Eurostat: Minimalna zarada u Srbiji u januaru 401 evro

Plata ispod 1.000 evra u 13 zemalja EU, iznad 1.500 evra u šest država

Ostavite komentar


  1. Izpade da je Bugarska siromasnija od Srbije sto uopste nije istina ,u Srbiji ima dosta ljudi sto rade na crno za 350EU,u Bugarskoj niko ne radi na crno i zbog ustede doprinosa veoma cesto covek koji prima neto 750-1000EU ,na papuru dobija minimalac ili maximum 500EU ,tako da realni prosek neto zarade u Bugarskoj je bar 750EU,a cene mnogo nize od naprimer Hrvarske.

  2. Kako je 401 euro minimalna zarada kad zaposleni u Idea marketima primaju 38000 donara

  3. Pa 401 je bruto. Kao i u ostalim zemljama navedenim. Istina je da u Srbiji niko nece da radi ni za daleko vise od tog minimalca. U Bgd ni za duplo. Ostalo su lazi iz meni nepoznatog razloga.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.