Evropska investiciona banka daje Beogradu milion evra za kanalizaciju na levoj obali Dunava

Ostavite komentar


  1. Ne zelim vise ni jednu donaciju
    Sve bre donacije
    Cemu sluzi ova skupa drzava
    Vesic je olos ali ume da racuna i zna da se slihta
    Ali nestace kao i popovic i ostali hohstapleri

  2. a onda će da nam proda fabriku za preradu otpadnih i fekalnih voda za milijardu evra. Jer ispod nivoa Dunava, gde supametnjakovići sagradili veliko stambeno naseljhe, nije moguće praviti kanalizaciju sa padom, pošto bi nas cevovod do najbližeg mora koštao isto toliko. Pogrešne investicije odrdjenih ljudi koji su pogrešno radili uništavaju nam ceo život i čine ga komplet pogrešnim. jedan od tih pogrešnih je i ovaj lik Vesić.

  3. Dali je ovo vest siz rublike verovali ili ne.Ili su banke u krizi.Pa ovoliko bi mogao da da jedan običan fudbaler beodradjanin i da ne trepne.

  4. Sto ovaj vesic zamlacuje narod. Da bi bio potpisan ugovor o kreditu potrebno je da se uradi studija izvodljivosti koju ce kreditor odobriti (za sta je potreban strucni kadar koji sns nema), nakon toga ide predlog ugovora, pa potpisivanje, onda ratifikovanje ugovora u Narodnoj skupstini RS, objavljivanje u Sl. glasniku i tek onda ispunjavanje preduslova za povlacenje prve transe, pa tek onda primena. Pod idealnim uslovima za to treba godinu dana, a za sns tri godine. Oni sada realizuju projekte koji su pokrenuti pre desetak godina i koji su imali rok realizacije 2014…2015…pa im kreditori produzavaju rok koriscenja sredstava po nekoliko puta jer je od ove Vlade RS na upravljacke funkcije postavila gomilu diletanata koji ne znaju nista da rade i nemaju obrazovanje, ali znaju gde ima para i koliko, i misle da je to njihov licni novac.

  5. Милион и нешто евра? Смисао легализације је управо платити саобраћајну, комуналну, социјалну и здравствену инфраструктуру када саградиш кућу. За ту сврху су исплаћене десетине, ако не и стотине милиона евра само из Борче, Овче, Крњаче. Какви грантови? Какви кредити? Ко и како располаже нашим новцем?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.