Evropska unija bespovratno daje 390 milijardi evra zemljama članicama

Evropski parlamentarci ne prihvataju dogovor lidera o budžetu

Ostavite komentar


  1. To što gubimo od fondova EU nije ništa šta smo izgubili pre 30 godina kada smo se vezali za kontinuitet države koja se raspala i nestajala.Vezati za za umiruću strukturu znači nestati zajedno sa njom . Samubilačka odluka !

  2. Opet nas mrze. To kazu i Vucic i Dodik. A u njih se ne sme posumnjati! Pardon, ko je nama taj Dodik? – Pa gradim mu aerodrom! – Zasto, Aco? – Po to ce biti u Bosni, u Trebinju? Pa to nije Srbija?! – Bice, jel tako , Vuline, tetku li ti ljubim?

  3. Imamo cudnu osobinu da radimo u korist svoje stete! To je tako bilo sa Srbima jos od XIV veka na ovamo i tako je i ostalo. Vezujemo se za gubitnike i slusamo i postavljamo neke rusofile u Vladu a predsednik se kune Kinezima da su nam prijatelji a oni su ceo svet zavili u crno! Sve naopako!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.