Fabrika u Leskovcu u kojoj su zaposleni protestovali traži nove radnike

Ostavite komentar


  1. Da li neko čita ove gluposti poslovodstva firme?
    Nadležni preduzmite mere na vreme..

  2. Slično je sa firmama takvog tipa i u novom sadu.Šalju buseve po okolnim mestima i preko 50 km udaljenosti da “ navatavaju,,“ gde nadju po kojeg radnika u najzabačenijim selima.80% radnika odustaje već nakon dan dva.Mislim da su to firme koje su imale pogone po rumuniji, češkoj,slovačkoj ali su tek tamo imali problem sa radnicima.Možda im je rešenje bangladeš ili pakistan.Sve ove nazovi investicije „veka“ sa kojima nas bombarduju sa tv dnevnika su sličnog tipa.Motanje kablova ,sa dosta lošim uslovima za rad , jednostavno poslovi koje neće niko u okruženju.Naša deca pametna ne pada im na pamet da to rade već uče jezike i spremaju se da “ pale“ preko..

  3. Dok Šizoje deli subvencije za bunga-bunga fabrike, radićete ka robovi do Spartak ne dodje. Najuspešniji smo u regionu a i šire, po radu za milostinju, nikad veću u zemlji ludaka.

  4. U svim oglasima stoji prijatna atmosfera, mogucnost licnog razvoja i napredovanja. Kad se zaposlite, vidite da nema nista ili skoro nista od toga.

  5. Hitna pomoć stajala ispred !!?? I inspekcija ništa !!?? Ooojjj Srbijo pa ti pravi decu za ovakve fabrike kako bi rekao naš predsednik. Bravo !!!

  6. Čime da se ponosimo, kao da živimo u Africi a ne u Evropi, nema razlike između slobodnog čoveka i roba, ovo je napredna vlast donela.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.