Farbare zaključane, a hipermarketi rade

Privreda kritikuje mere kao nelogične i štetne, uprkos tome što je upravo privreda, prema onom što je izneo predsednik Srbije, ima primat nad zdravljem

Ostavite komentar


  1. Ovaj je zaista totalno prolupao Pardon, nije ON nego narod koji ga još uvek drži na vlasti!

    1. Ko koga ovde „farba?“
      I slep vidi da niko nije dorastao ovom „pritajenom zlu“
      …bice jos gore,
      Sledeci jahac apokalipse GLAD je sedlao svog konja.

  2. Pametan vladar, a Vučić je vladar ne predsednik, pozajmi pare dok prodaje glad i bolest da sačuva narod. Kad opasnost prodje onda ima s kim da obnovi zemlju, da pore i poseje. Ali on nije pametan.

  3. Da zatvorimo sve prodavnice hrane, a da ostavimo samo otvorene kafane kaviće noćnee klubove i splavove,
    da već jednom krenemo u to „zlatno doba“ jer će onda sirotinja da pocrka od gladi koja gleda svaki dinar da kupi jeftiniju hrvanu.
    Valjda ne vreme da oni koji su se „snašli u privatizacijama“ od 1990 najzad uživaju bez siromašnih.
    Vidi se da treba da bude otvoreno više „farbara“ da bi se „zafarbao“ protest „jadnih“ ugostitelja koji ne mogu da za vikend zarade koliko prosečan radnik u Srbiji ne može da zaradi za 10 godina

  4. Vi rekoste u naslovu “fabrike zaključane” ali o tome ništa ne piše u tekstu? Ako je zaista proizvodnja hrane blokirana, pa onda će ubrzo i hipermarketi biti prazni……Ali tada ne bih voleo da se nađem u koži političara. Narod tada, niko neće zaustaviti.

    1. Umem i ja da citam , ali nigde ne pise u naslovu ovog teksta da su fabrike zakljucane .

  5. Jucerasnji skup je pokvario sve, inace tesko, donete mere , kome teraju inat oni koji su juce izasli na ulice . Juce je broj bio malo manji , posle ovog skupa cese opet povecati i pored mera .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.