Fijat se ne povlači

Ostavite komentar


  1. naravno da se ne povlaci kada ima besplatnu radnu snagu.
    a jedno pitanje za ministra:
    zasto SNS vlasti u Kragujevcu posle 5 godina gazdovanja u insuatrijskom gradu ne uspevaju da iata poprave na bolje i dovedu jos nekoga , nakon sto je DS doveo Fiat pre njih?
    u cemu je problem ? svi drzavninorgani ocisceni od ne-SNS ovaca. dakle apsolutna vlast i sloboda odlucivanja i gazdovanja vec 5 godina.[br]
    zasto nijedan novi proizvodjac delova makar nije pokrenut ili makar doveden iz inostranstva? autoindistijski centri se uvek ukrupnjavaju. i to u godinama kada se novi auti prodaju kao alva po svetu. cak i fiat krntije.

  2. Cadez ne zna mnogo stosta jer se ne mesa u svoj posao! Zasto bi i ovo znao!

Ostavite komentar


Ekonomija

U Beogradu počela dvodnevna konferencija iz forenzičkog računovodstva 10

U Beogradu počela dvodnevna konferencija iz forenzičkog računovodstva

U Beogradu je danas počela dvodnevna konferencija iz oblasti forenzičkog računovodstva pod nazivom "Perspektive razvoja forenzičko-računovodstvenih kapaciteta", koja je okupila vodeće stručnajke, istraživače, praktičare i predstavnike institucija iz Srbije i okolnih zemalja, kako bi razmenili iskustva i znanja iz ove oblasti, saopštio je organizator, Ekonomski fakultet u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.