Firmi „Kip lajt“ još 250.000 evra za novogodišnju rasvetu

Ostavite komentar


  1. Ovaj državni udar na mozak i buđelar već postaje odvratan. Oglodanu, opljačkanu, golu i bosu Srbiju kitite prostačkim đinđuvama kao jeftinu jadnicu za podvođenje, i niti je koga sram niti je kome žao šta radi od sopstvene zemlje. Prokleti da su vam džepovi bez dna i gladne oči nezasite kad možete mrtvi ‘ladni da lopatama vadite pare iz budžeta za koje neko rinta sa dušom u nosu, da bi mu milostiva vlastela bacila kost koliko da ne crkne. Živim za dan kad će vas sve sprovesti sa bukagijama na trg da vam se javno sudi za svaki dinar i zalogaj otet iz usta svih onih koje pljujete kao neradnike i nezahvalni ološ. Vama se ne može reći ni ‘sram vas bilo’. Da bi ga čovek imao, mora kakav-takav karakter imati a vi prošli niste pored toga. Fuj, bre.

      1. Bagra mafijaška na čelu sa picoustim huliganom zna samo za batinu, pa dok narod ćuti i trpi, ne reši da bojkotuje vlast i izadje na ulice, nema teorijske šanse da će se oni zasiti lopovluka ! Još je veća nesreća ako se narod uzda u „opoziciju“ i „demokratski“ Zapad.

      2. Neverovatno kako se pare troše na manje važne stvari, a lazna povecanja penzija (mislim na prvo objavljeni prosenat povećanja ,a onda ustvari dat!)socijala!!!
        Sram ih bilo!

        1. Pa to je sitnis,a kopernikus,ej 200 mil.evra.pa nije cudno sto smo sirotinja sve pokradose.drze nas na ivici egzistencije da bi narod cutao.

  2. ,,Inovacije,, samozaljubljenog,,JEVANĐALIJSKOG, ,spasitelja i ,premijerke MU.dOKAZALI SE U POTPUNOSTI U SVIM,MINULIM I TEKUĆIM,,RADOVIMA,,.Pa i,,slaže,,se s spomenikom Patrijarha,,PAVLA,AL,ZAMALO..NEPOSTOJI NIKO U EU I SVETU KO ĆE IM OVAKVIM,,LIDERIMA,,,STATI,NA ,,CRTU,,,Sreća,pa ih,,vadi,,ona,,kultna,,zastava,, na IspručenomAerodromu, ZA XYZ,,CENU.Mali li je?

  3. Дали неко зна чија је ово фирма одређена за пљачкање београдског буџета.

  4. Kakav je ovo nevidjeni lopovluk. Da je to radila bivsa vlast trubilo bi se na sva zvona. Jer je se smelo trubiti. Danas, kada ne sme da se pisne svi cute. Takvi smo, kakvi smo. Obicne p..ke.

  5. Ja mislim da u ovoj besparici, jadu i bedi srpskog društva u kojoj ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem da je bespotrebno kupovati i bacati tolike pare na novogodišnje ukrase. Nadam se kraju ovakvoj vlasti na sledećim izborima i nadam se pre svega da će buduća vlast početi hapsiti sve one koji su do sada potkradali državu na razne načine i da ne će birati koga će uhapsiti, pa makar to bili i njihovi članovi strake. Kakva utopija i demokratija u savremenom srpskom društvu.

  6. Ove nedelje je objavljen spisak o dodeli stipendija za srednjoskolce. Ministartsvo je odvojilo toliko para da ukupno 11.441 ucenik dobije sipendiju..a spisak dece koji ispunjavaju sve uslove i po datim uslovima imaju pravo na stipendiju je mnogo veci. Dakle, nekoliko 1000 odlicnih ucenika je ostalo uskraceno za stipendiju, zato sto prosto receno nema vise para! a itekako bi deci znacio dzeparac kao priznanje za vredan rad i trud. Kako ima para ua besomucno ukrasavanje Beograda a nema za ucenike ???

  7. Od kad su upaljena svetla za novu godinu deca nece ni da jedu ni da piju, samo traze da idu u grad. ne gasite ih nikad, vi neznate kako je lepo kad deca nece da jedu

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.