Za penzionere najbolje usklađivanje sa cenama i BDP-om

Ostavite komentar


  1. Gubici koje stvaraju javna preduzeca, a pokrivaju se novcem iz budzeta znak su losih rukovodioca. Za godinu ili 10 to se mora resiti.

  2. Malo više rada ,državna preduzeća privatizovati, i idemo polako u pravom smeru!

  3. Takođe je moguće propisati „švajcarsku formulu“ za usklađivanje penzija što znači usklađivanje 50 odsto sa inflacijom i 50 odsto sa rastom zarada, što smo i imali do 2006. godine kada je ukinuta, kako se navodi u analizi Saveta na insistiranje Svetske banke, i kada se prešlo na usklađivanje sa cenama što je naišlo na negodovanje penzionera.Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

  4. Vucic je licno obecao da ce svim penzioneria nakon navrsenih 65 godina ukinuti kaznene penale, obecao i debelo slagao . On je jedan obicni lazov.

Ostavite komentar


Ekonomija

Ukinuta dozvola za Buk Bijelu 10

Ukinuta dozvola za Buk Bijelu

Ustavni sud Bosne i Hercegovine usvojio je žalbu nevladine organizacije Resursni Arhus Centar u BiH, ukinuo presudu Vrhovnog suda Republike Srpske i osporio rešenje Ministarstva građevinarstva i ekologije RS, kojim je data ekološka dozvola za gradnju HE Buk Bijela, saopštila je Nataša Kovačević iz međunarodne organizacije "Bankwatch network".

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.