Fiskalni savet predložio niz mera za smanjenje siromaštva: Povećati dečiji dodatak za četvrtinu

Ostavite komentar


  1. UVesti pravilo da sva deca u Srbiji do 18 godine primaju deciji dodatak , u visini 10 % od prosecne plate, da se oporezuju svi gradjani Srbije i sve firme koje posluju u Srbiji, bez obzira na vlasnika i zemlju porekla vlasnika, da se placa porez na imovinu , na osnovu trzisne cene imovine, da seoporezuju prihodi od izdavanja stanova, konsaltinga, trange frange poslova, seljaci ako nemogu da zive od poljoprivrede, da drzava preuzme brigu o njima , ali i njihovu imovinu, a ne posle smrti starog seljaka, pojavljuje se 10 ,20 naslednika da se sude oko imanja, a nesrecni seljak umro u bedi,ako se hoce sve se moze, nezivi ministar od plate od 130.000 dinara, a od cega zivi,,

  2. Pravo na deciji dodatak treba da imaju sva deca do 18 odnosno 25 godina bez obzira na materijalnu situaciju roditelja osim ako se roditelji izjasne da na zele da njihovo dete bude korisnik decijeg dodatka.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.