Fiskalni savet: Zarade u EPS-u trebalo bi da budu zamrznute, povećanje za 10 odsto značilo da poskupljenje struje do 20 procenata

Ostavite komentar


  1. Kakva genijalna ideja. Pa naravno, debele plate u EPS-u su krive za propast firme, krizu u Srbiju, glad u Kongu, rat u Ukrajini itd. Predložio bih da nas sve otpustite a da EPS prodate i tako neće biti tereta enormnih plata radnika EPS-a na cenu struje. Mislim da bi i Ajnštajn bio ponosan ovim pronalascima razloga poskupljenja struje. Čak mislim da ovaj genijalan zaključak ne bi ni njemu „pao“ na um a ovima je izgleda palo celo stablo jabuka sa sve korenjem…
    A rekoste ima neki rat i neka kriza u svetu pa struja 10 PUTA skuplja a mi je uvozimo jer nemamo uglja…a zbog koga rekoste da je uvozimo, nije sigurno zbog zaposlenih sa nižim kvalifikacijama… m..u vam lopovsku

  2. Nisu radnici u EPSu krivi za propast nego gospodja Ministarka Mihajlovicka koja je dovela firmu do propasti svojim merama i zasto se svaki dan dovode ljudi preko SNSa i zaposljavaju na jedno radno mesto po cetvoro ljudi.

  3. Sigurno struja ne poskupljuje zbog radnika EPSa nego zbog nestrucnog rada ministarke energetike koja je htela da zatvori rudnike pod hitno treba da se smeni.

  4. Svi u EPS treba u anerdne tri godine da budu na minimalcu, zatim da se odmah otpuste oni zaposleni u zadnjih pet godina, pohapsiti odgovorne za stanje u firmi pa da se vidi šta će biti.

  5. EPS je država u državi, evo recimo ja radim na Carini u Slobodnoj Zoni za 47 hiljada dinara mesečno a najviše punimo budžet, dok oni u EPS imaju po 1000 evra platu a ne rade ništa, neki i ne dolaze na posao, a neki se vode kao u EPS-u da bi imali veliku platu a rade po sportskim centrima i drugim ustanovama, dno.

  6. Plate velike a na jedno radno mesto zaposljena po 4 radnika ,bruka i sramota oni unistavaju drzavu. Da li vidi predsednik drzave.

  7. Plate u EPSU previsoke????Monter koji vam obezbeđuje struju i viši po banderama ili u trafostanicama ili u rupama za podzemne kablove i u blizini 20 KV napona i rizikuje život ima 70 hiljada platu!!!Previše jel da???

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.