Gde je i šta radi Lazar Krstić, nekadašnji ministar finansija?

Ostavite komentar


  1. Da li je I dalje u braku s muzem Portorikancem? Valjda je napredovao da vise ne nosi keofne I kafu sefovima

  2. Ta firma je dno. Znam nekoliko izuzetnih stručnjaka koji su dobili u Londonu ponude u Mekinsiju i zapanjeni bili nepotizmom zaposlenih. Svi su neki „prijatelji prijatelja“, niko nije dobio posao sto zna nesto, vec samo preko veze, preko klubova, mama i tata sa racunima. Talenat nula, ali važno da imaju reklamu kao da su bitni i da uzimaju lovu jer su deo trenda.

  3. Da li se zna koliko „savetnika“ ima Vucic? A i zasto njemu trebaju savetnici, kad On sve najbolje zna? A ovaj genije, Krstic, ciji je on drugar, rodjak, kum?

  4. .doneo zakpn da se KV radnickoj klasi odbija 4 procenta po godini . Jer navodno idu u prevrenu penziju . I ako omaku 40 g staza . Mavodno nemaju 65 g starosti . Treba nas pobiti jer smo poceli da radimo sa 19 g . To nem ni u jednoj zemlji.

Ostavite komentar


Ekonomija

Premijer Vučević i "skok u budućnost": Radovi na izgradnji pruge Novi Sad - Subotica treba da budu završeni do 30. jula 10

Premijer Vučević i „skok u budućnost“: Radovi na izgradnji pruge Novi Sad – Subotica treba da budu završeni do 30. jula

Svi radovi na izgradnji pruge Novi Sad - Subotica treba da budu završeni do 30. jula kada počinje testiranje pruge, rečeno je danas nakon što su predsednik Vlade Miloš Vučević, ministar građevinarstva Goran Vesić i ambasador Kine u Srbiji Li Ming posetili gradilište podvožnjaka u Subotici, na trasi brze pruge Beograd - Budimpešta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.