Generalni sekretar Udruženja banaka: Rešenje za kredite u švajcarcima da bude ekonomski održivo

Ostavite komentar


  1. Zainteresovani ste za rešenje, a ćutite 11 godina?? Jeste li nudili neka rešenja Vašim klijentima?? Sram Vas bilo! Svi troškovi bilo kakvog rešenja za ovaj problem treba ići u potpunosti na teret banaka. Treba primeniti evropsku regulativu i stav našeg VKS. Ništa država ne treba da im ne daje.

      1. Govori se o populacionoj politici i buducnosti Srbije ,a koliko se samo dece nije rodilo ,jer su pre 12 godina mladi bracni parovi ,a danas sredovecni ljudi pali u duznicko ropstvo i kandze banaka,preko kredita u CHF, koji su osmisljeni kao zelenaski i neisplativi?!! Za ovo je najveci krivac NBS, koja se se sve ovo vreme ponasala kao servis i zastitnik banaka, a zasto “ kaz’ce vam se samo“.

  2. Da je NBS radila po sopstvenim propisima i zakonu nikad do ovog nebi doslo, jedini razlog je sto su banke uvek sTRANACKI OPREDELJENE, promeni se stranka na vlasti promeni se guverner, o tome niko nece i nezeli da prica, u takvoj mi drzavi zivimo, onda se pojavi spasilac Vucic i problem resen, a onda zavucite ponovo ruke u dzepove trpeljivih penzionera.

  3. Rešenje za kredite u švajcarcima da bude na račun pohlephnih banaka. Ima banaka u Srbiji dovoljno, ako koja i propadne neću žaliti. Novac poreskih obveznika treba trošiti za potrebe dobrih ljudi.

  4. Od 2012 , kada sam zbog kredita u svejcarcima postala socijalni slucaj, na ivici egzistencije,osiromasena do kraja. Zdravlje sam upropastila od sikiracije o nemastine, od dugova koji se prave zbog racuna i ostalog. Ceo zivot mi se upropastio od tada. Morala ssm da prodam nekretninu da bi ispkatila kredit jer nisam smela da cekam plaseci se da ce banka prodati za manji iznos od kredita , pa me posle duziti jos. I finansijski sam unistena. Od tada je moj zivot i moje dece pakao. Zelim da mi se vrati moje , ono sto mi je uzeto nekom politikom banke koja je mene i mnoge upropastila.

  5. Moram da vam kazem vi iz udruzenja banaka i drugih bankarskih odbora, ,bankarske akademije, tako govorite, mislite da je narod blesav pa da ne vidi da skidate odgovornost sa sebe, jer ste celog zivota imali lepe prinadleznosti, pa nije bitna istina a ni strucno i odgovorno obavljanje funkcija, jedino ako i vi nemate kupljene diplome, u sta ni sam neverejum, veioma perfidna objasnjenja dajete, sad pricate o ekonomskoj odrzivosti , pa narodna banka nista neradi nego izbacuje kojekakve makro ekonomske podatke, pa sto ne izadje sa podatkom koliko je ukupna zaduzenost gradjana u svajcarcima,koliki je ekstra profit, i nakon toliko godina kolika je jos uvek zaduzenost gradjana, e tu bi nastao haos, pa se to ne bi nazivao ekstra-profit nego zelenastvo koje je zabranjeno ili ti pljacka

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.