Grad Beograd prodaje građevinsko zemljište kod Ade Ciganlije 1Foto: Miloš Majstorović

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda objavila je prodaju 7.700 kvadratnih metara građevinskog zemljišta kod Ade Ciganlije, po početnoj ceni od 497,96 miliona dinara.

Kako je precizirano na sajtu direkcije, početna cena na javnom nadmetanju biće 64.670,54 dinara po kvadratnom metru.

Prijave za učešće na javnom nadmetanju mogu se podneti do 29. avgusta, a javno nadmetanje će se održati sledećeg dana u prostorijama Direkcije.

Zemljište će biti prodato investitoru koji, navedeno je, ponudi najveću cenu za građevinsku parcelu, a ponuda mora biti ista ili veća od početne cene i kasnije se ne može umanjivati.

Obaveza investitora biće da izvede sve radove na pripremanju i opremanju građevinskog zemljišta u okviru parcele koja mu bude prpdata i da sa komunalnim preduzećima i drugim pravnim licima ugovori i plati troškove za elektrodistributivnu i telekomunikacionu mrežu i objekte, kablovske distributivne sisteme, toplifikaciju i gasifikaciju.

Takođe, ukoliko bude potrebno u postupku pribavljanja građevinske i upotrebne dozvole, investitor će o svom trošku izvršiti promenu kulture i klase zemljišta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari