Građanski preokret: Vlast krši ustavom garantovanu jednakost na tržištu i skriva ugovor s Linglongom

Ostavite komentar


  1. Čudo bi bilo da napišete nešto pohvalno za ono što je ova vlast uradila, no polako vreme će pokazati koliko je ta investicija značajna za Zrenjanin i našu zemlju, a da se vi bavite samo spinovanjem.

    1. A šta je to dobroga uradila ova esenesoska vlast do danas? Svojom najglupljom ekonomijom na kugli zemaljkoj raskrčmila je opljačkala, poklanjala šta je stigla i kome je stigla. Verovatno da bi neko sa vrha države strpao koju paricu sebi na račun na Kajmanskim ostrvima ili negde drugo, da mu se nađe, kada ga narod govnjivim motkama otera sa vlasti! Bor, Železara, PKB, poklanjanje silnih para strancima da otvore kobajagi nova radna mesta koja su naši politički bilmezi pre toga uništili itd. itd.
      Najnoviji primer Zrenjanin. Kinezima poklonjeno 100 ha plodne zemlje koja se po m² prodaje za 943 din. To je u dinarima 943 miliona din. ili oko 7,8 miliona evra. Malo li je? Uz to, Kinezi će, verovatno dobiti i poseban Vučićev dar- 10.000 evrića po zaposlenom radniku. Čiji stvarni broj SNS nije nikada kontrolisao ni dokazao! Tu je i kinseka firma u Bariču koja je navodno invesirala 150 miliona evra u izgradnju pogona -a AV im velikodušno poklonio 35% od te sume ili 52.miliona evra! Za šta, bre ljudi- ako Kinezi hoće da rade i zarađuju koristeći našu robovsku radnu snagu, zašto da im za to narod od pozajmljenih para za subvencije stancima, koje će ON i praunuci da vraćaju, to još i PLAĆA?

  2. Jeste da tezimo ka stranim investitorima, ali to ne zaci da se narodu „dere koza sa ledja“…

  3. Sve je tako crnu? Sta bi tek bilo da trenutna vlast nije toliko postigla?

  4. Ugovori nisu napravljeni da ih 7 miliona ljudi gleda i sprda se.Ali neki to ne razumeju..

    1. Hercegovačka, PKB, 24 privatizacije, vladavina prava, Kopernikus, Telekom…. Idemoooo!

  5. Srbija napreduje svakog dana i bitne investicije stizu.A vi samo hejtujte sto bi rekli mladi.

  6. Pretpostavljam da bi vasih 1 od 5 lopova bolje to uradili? Da,ali za svoj dzep.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.