Gradonačelnik Zrenjanina: Splav mora da se ukloni

Ostavite komentar


  1. nemoguce da su u prvom periodu organi skupstine i zakonodavci dozvolili gradnju tog splava uprkos velikim protestima gradjana male amerike a sad se dobija zakonska dozvola za otklanjanje splava sa jezera sta se ovde desava opet nesposobnost gradonacelnika Janjica koji ne zna kuda i kamo da resava Probleme zasto se tolerise takav covek koji je totalno zakazao ama bas u svemu nist nije stvoreno samo unisteno

  2. Zaista kome I zasto smeta splav Koji gradu daje novi sadrzaj jer se na tom mestu i ranije nalazio brod restoran.Moguce da smeta nekim mocnicima koji u blizini imaju kafice i boje se da ce splav odvuci goste.Ali cudni su I zrenjaninci koji i pored velike investicije piju otrovnu vodu,pa cute I trpe,kao I akcija nacionalists koji zele promenu imena grada…

  3. Ovo je cisto spletkaranje za siroke mase. Ceda Valjak, tzv „gradonacelnik“ Zrenjanina je istom tom coveku dao dozvolu uprkos protivljenju svih stanovnika mesne zajednice „Mala Amerika“. Danima su bili protesti i bahata vlast to nije uvazila, jer je u pitanju bio covek, koji je „istaknuti clan“ SNS u Zrenjaninu (slobodno citajte „prevarant“, „kriminalac“). Zasto sada gradonacelnik menja svoju odluku naprasno? Da li je to isti poriv kao sto menja i stranke? Ili kao sto je sa trogodisnjom skolom i sa radnog mesta tenhicara na valjku u AMSS, nasledio mamino direktorsko mesto u AMSS, pa su mu onda rekli da ne moze bez fakulteta da bude direktor, pa je covek za mesec dana „zavrsio“ fakultet i dao diplomu. Pa su mu onda rekli „Ali Cedo, ne moze fakultet sa trogodisnjom skolom“, pa je Ceda za mesec dana „zavrsio“ i cetvrti srednje… Posle fakulteta. Pa je postao gradonacelnik. Da li vas jos cudi ova sizofrena odluka?

Ostavite komentar


Ekonomija

Biznis i finansije: U Srbiji svaki peti stan prazan 8

Biznis i finansije: U Srbiji svaki peti stan prazan

Na tržištu nekretnina u Srbiji sve je više novih stanova, ali iz godine u godinu raste i broj praznih nekretnina, pa je između dva poslednja popisa stanovništva broj privremeno praznih stanova uvećan za 34.499 stambenih jedinica, piše časopis Biznis i finansije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.