Grčić:Naplata struje 100,7 odsto

Ostavite komentar


  1. Zamolio bih nekog stručnjaka matematičko-finansijskog profila da meni, a nadam se i mnogim drugima, objasni ovu genijalnost u vezi naplate utroška u iznosu od 100,7%. Kako se, naime, dolazi do iznosa u procentima iznad (po meni maksimalnih) 100% i u čemu se sastoji ta (matematička) mudrost?

      1. Slažem se sa Vama, mada deluje neobično da je tolika naplata, a znamo da je dug državnih firmi oko 200 miliona eura, i dan danas?? Neki dugovi su od fantomskih firmi, tipa Sartid, ali neka dugovanja drastično rastu (GSP Beograd sa 2 na 3 mio eura za godinu dana) a gradjani duguju sve više i više!! A naplata preko 100%

  2. ČUDO NEVIĐENO!?

    EPS će ovu godinu završiti sa procentom naplate od 100,7%? Da nisu se malo prešli ili je neka para ušla na „mala“ vrata, jer od moguće naplate 100%, ovi su čak i to (nadri)matematički prevazišli za 0,7%. Nije čudo, u tanjiru u pečenjari šta je 1% gore dole, to u bilansu se ne primećuje.

  3. Svakih 10 sekundi naplata struje se povećava za dramatičnih 0,7% . Gazivoda mi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.