HBIS grupa ulaže 120 miliona evra u ekološka postrojenja u smederevskoj železari

Ostavite komentar


  1. Kad ste vec ozbiljna novina, ajde bar vi naucite da CELICANA i Zelezara nije isto. Ne spustajte se na nivo onih koji su zuta stampa a sebe nazivaju novinama. Celicana je samo jedan deo celine koja se zove zelezara.

  2. Laz je da HBIS investira u ekoloska postrojenja! Investira u metalursko postrojenje koje ce pored ugradjenih sistema za otprasivanje i dalje kroz dimnjake i pri pretovaru sirovina emitovati prasinu u okolni prostor! Pitajte gradjane okolnih mesta oko Zelezare sta ce vam reci o ekologiji!… Pitajte gradjane Bora sta ce vam reci o ekologiji dok radi NOVA topionica bakra i kakav je sumpor dioksid koga udisu! Sramota je da nas lazete da su kinezi brizniji za zivote tudjih naroda od svog naroda sto se tice ekologije…

  3. Železara je vodeći gigant u regionu, zato što ga je preuzeo pravi investitor. Opozicija je želela da ga, kao sva ostala preduzeća u Smederevu, proda svojim tajkunima, kao staro gvožđe, a 5000 radnika ostave na ulici.

    1. Svakako da ti nije najjasnije šta je „vodeći gigant“,a izgleda da imaš problem i da shvatiš u kom to „regionu“.

    2. Anna. Ne shvatam šta ste konkretno hteli da kažete. Ili bolje reći, izgleda mi da ste morali bilo šta da izjavite. Radi vašeg boljeg razumevanja, treba da znate da je USS prodao Vladi Srbije kompletnu Železaru simboličnom cenom za 1 dolar ali se stalno zaboravlja da su ostavili i dodatnih 120 miliona dolara za celu godinu poslovanja Železare. Nažalost, takodje zaboravljate ili ste „neobavešteni“ da je o tim finansijama „brinuo“ i rukovodio „stručni tim“ koga je dovela nova Vlada (NS). Pametnije je i ljudskije da se ne izjašnjavate o stvarima koje ne razumete. A to da li je to „pravi“ Investitor treba da prosudjuju samo zaposleni i ne posmatrači sa strane.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.