Hilton otvorio vrata svog prvog objekta u Srbiji za goste (FOTO) 1Foto: Miroslav Dragojević

Luksuzni lanac hotela „Hilton“ svečano je otvorio vrata svoj prvog objekta u Beogradu večerašnjim prijemom sa mnoštvom uglednih zvanica.

 Program su vodili Dejan Pantelić i Danijela Jankov sa TV Prva, koji su naglasili da otvaranjem ovog hotela naš grad potvrđuje epitet grada budućnosti.

„Turisti će moći da uživaju u preukusnim jelima restorana „Sky lounge“ na vrhu hotela sa neverovatnim pogledom na Beograd“, objasnila je Jankov, dok je Pantelić podsetio da su i najviši državni zvaničnici prepoznali značaj otvaranja ovog hotela za turistički i privredni razvoj Beograda i zbog toga su svečanim presecanjem vrpce najavili otvaranje hotela.

Kristijan Mur je ispred lanca hotela Hilton pozdravio goste i podsetio da je Srbija u prethodnoj godini dostigla novi rekord u povećavanju broja stranih turista, kojih je za 18 odsto više.

„Turizam je veliki pokretač ekonomije ove zemlje zahvaljujući tome i kompanija Hilton se nada da će većina od 1,2 miliona turista koji posete Beograd uživati u uslugama koje mi nudimo“ naglasio je Mur. On je ukazao da je uz objekat u Beogradu, kompanija Hilton ove godine otvorila novi hotel i na jezeru Komo u Italiji, u sklopu proširenja lanca na evropskom kontinentu.

Mur se zahvalio menadžerima hotela Bojanu Milovanoviću i Andreju Jovanoviću, koji su prema njegovim rečima, najzaslužniji što je Hilton otvorio svoja vrata u Srbiji.

Nikolas Hovert, generalni menadžer hotela obratio se na srpskom jeziku zahvaljujući gostima što su došli na „hilton žurku“. On je objasnio da je prošle nedelje organizovano otvaranje za VIP zvanice, ali da ove nedelje Hilton zapravo otvara svoja vrata za sve goste i predstavlja svoju ponudu. „Usluga koju ćete ovde doživeti je prozivod timskog rada preko 130 članova osoblja našeg hotela i zahvaljujući njihovom trudu i angažovanju svaki gost će se osećati zadovoljno ovde“ naglasio je Hovert.

Goste je svojim neverovatnim performansom i glasovnim mogućnostima zabavljala muzička grupa Viva vox.

Među brojnim zvanicama iz sveta politike, biznisa i estrade, našli su se i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja, glumac Svetislav Bule Goncić, glumac Ivan Jevtović, pevačica Ivana Peters, voditeljka Luna Lu, i mnogi drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari