“Hitan poziv” sprečio ministra Vesića da odgovara na pitanja studenata

Promocija projekta Beogradskog metroa na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Koiko ja znam Saobraćajni fakultet,odnosno njegovi stručni profesori,su se povukli iz projekta „Beogradski metro“ zbog načina rada,nepoštovanja struke,bahatosti i izboru trasa „naprednjačkih stručnjaka“.Na početku projekta ,Djilas je bio gradonačelnik,studenti Saobraćajnog fakulteta snimali su frekvenciju putnika u vozilima gradskog prevoza,da bi na osnovu tih rezultata francuski stručnjaci zajedno sa našim,uradili prioritete linija budućeg metroa.Sećam se da je prva linija bila ; Ustanička ulica- Trg Republike -Novi Beograd .Ovi sadašnji prave liniju kojoj je cilj da prodje kroz „Beograd na vodi“ kao najvažniju odrednicu bez ikakvog velikog značaja,zaobilazeći SVA ključna mesta i fruktuaciju ljudi?? Ni druge predlžene linije ne rešavaju probleme ukupnog saobraćaja u Beogradu,a toliko je sve „prosto“ ;pohvatati pravce iz Smedereva Ljiga,Pančeva i Novog Beograda(Zemuna),kao kičmu metroa.

  2. Sta ocekivati od preletaca koji je izgubljen u svemiru i koja jedino odgovara za neki humoristicki film jer odgovara po izgledu i ponasanju.

  3. Председништво је чекало његов став, без тога би пропала ствар.

  4. Dobar je drug Vesic, probija se od malih nogu, clan je mnogih politickih partija, nije strucan, ali jeste poslusan, privata se svega sto mu daju, prihvata naredbe, potpisuje svaku artiju, ali se ovajdi i za sebe i bratiju,,,

  5. Sta god ko ovde napisao, gospodin Vesić je jedan od najboljih, najenergičnijih i najvrednijih ministara. I prvenstveno dobar covek. I da, nisam bot

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.