Hrvatski mediji spekulišu da bi restrikcije struje u Srbiji mogle biti od sredine novembra do januara, EPS demantuje vest

Ostavite komentar


  1. Malo po malo i stidljivo, u jesen ća AV to najavljivati po Pinku svaki čas, samo će pokušati to da upakuje u svoja „dostignuća“, kao nije poskupelo, nama niko pa ni mi, ali izdržaćemo itd..

  2. Neka oni brinu svoju brigu neka nas ostave na miru. Samo da nesto cackaju Srbiju

  3. Da li je u pitanju stvarna zabrinutost Hrvata za stanovnike Srbije ili je u pitanju antipropaganda,kao deo hibridnog rata,protiv Srbije? Vreme,kao najbolji sudija, ce pokazati ciji gradjani ce lagodnije i bolje provesti nastupajucu zimu..Ako bude kao sa koronom,snadbevenoscu zivotnim namirnicama i sl.,Srbija se bolje pokazala

  4. Tužno je što istinu ne možemo da čujemo od nas nego moraju drugi da nam je prezentuju. Ali narod je na izborima nagradio dobru politiku AV koji je indirektno kriv za situaciju u ED.

  5. I šta kažu još hrvatski mediji, hoće li nam se popraviti gradski prevoz i da li će lubenice pojevtiniti?

  6. I to kažu purgeri, čija je elektriprivreda „patrljak“ u odnosu na EPS. Hibridni rat protiv Srbije se očigledno vodi svom žestinom. A purgeri još nisu obezbedili ni gas za predsojeću zimu. Ali imaju dovoljno Slavonskog hrasta, pa mogu da raspale logorsku vatru.

  7. Ови су оптимисти. Рестрикције су већ почеле, јер се улична расвета и у блиској околини Београда гаси већ недељама.

  8. Svaka prethodna vlada nije za svoga mandata vodila računa o -‘“ ENERGENTIMA-‘“**( kako ce narod dalje živeti. Pa eto , dokle dodjosmoI.Isto što nasledismo i TITOVE dugove. Narode placaj sve ti.

  9. Blago i njima i nama. Njima jer nemaju svojih briga pa brinu o tuđim, a nama jer ne moramo da brinemo o svojim brigama…ima ko brine.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.