IKEA otpušta dvadesetak radnika u Srbiji, ali planira nova zapošljavanja

Stefan Vanoverbeke, generalni menadžer kompanije IKEA za Jugoistočnu Evropu

Ostavite komentar


  1. Ma hajte molim vas, pa u toj IKEA mladi i talentovani srpski dizajneri i dizajnerke fizikalisu i rmbace gurajuci palete i namestaj a kupaca nigde ni od korova. To treba zatvoriti jer je ocigledno da se radi o Vucicevom triku da se zamazu oci naivnima pa da se kaze ‘evo, mi smo Evropa, imamo ikeu…’…

    1. Ali je zato IKEAin Direktor za Srbiju, napisao onomad u ‘Politici’ po otvaranju njihove robne kuce, … javno pismo Vucicu, u kome mu je ocitao kako mora da se ide stranim korporacijama ‘niz dlaku’ ako hoce bilo kakve investicije. Ovaj je to odlicno naucio! I evo ga danas, … otpusta iz IKEAje sve one koji zaradjuju vise od vucicevog minimalca, a ostavlja one koji im trebaju da valjaju svoju uvezenu robu ‘Made in China’?!

  2. Pa dobro, … zar sve to o cemu pricate, niste mogli da ukapirate pre nego sto ste naterali onog baksuza da vam premestili naplatnu rampu i podigli onoliku zgradurinu u Bubanj Potoku?!?!

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 10

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.