Ilon Mask želi i srpsku zemlju?

PROMO TEKST

Ostavite komentar


  1. када све п(р)одамо постаћемо пролетеријат профитерима

  2. samo lud moze prodati obradivu zemlju ili izdajнik…u danasnje vreme kad je svi kupuju jer nestaje …sta ce narod jesti ….novcanice?

  3. Kad može plodna zemlja za proizvodnju guma i magacine,raznorazne fabrike, može i kao poligon za testiranje raketa i razvoj svemirskog programa kompanije „Space X“ .

  4. To je privatna kompanija mogu slobodno da raspolažu svojom imovinom

Ostavite komentar


Ekonomija

generalštab 2024

Projekat „Generalštab“: Tri čoveka, dva potpisa, jedna fotografija i kratka vest

Sada i zvanično: zgrada Generalštaba ide u ruke Trampovog zeta Džareda Kušnera. Ugovor o revitalizaciji tog objekta potpisan je u Vladi Srbije, ali ispod radara javnosti, uz brojne nejasnoće, iako je nadležni ministar Goran Vesić obećao punu transparentnost. Ekološki ustanak poziva građane, ali čak i pripadnike Vojske Srbije, da ne dozvole rušenje i pretvaranje Generalštaba u ekskluzivan hotel.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.