Inflacija niska, NBS i u ovoj godini promašuje cilj

Ostavite komentar


  1. Gospodjo ne znam koliko ste bambija pojeli otkada ste se uvalili u tu fotelju, ali znam da infacije ne moze biti kada gradjani imaju para samo za hleb (i to ne svi)
    Slusam takodje shizofrenicara Vulina kako se hvali smanjenjem nezaposlenosti, a nece da kaze da je to zbog toga sto sva deca ili odose ili odlaze u inostranstvo.
    Prave ste hulje i nistavila .Nadam se da cete odgovarati uskoro !

  2. Ne znam da li živimo u istoj zemlji, ali procenat inflacije je u najmanju ruku problematičan! Ako je meso poskupelo (svinjsko) oko 50%, piletina oko 60-70%, jaja 20-30%, mleko 10%, kafa 10-15%, plus najava novog poskupljenja,struja oko 40%, onda ja nešto ne razumem! Za ljude koji primaju minimalne plate i penzije, nije bitno što nisu poskupeli automobili, nameštaj i neka druga trajna potrošna dobra.Bitno je da je poskupelo nešto što mora da kupuje svaki dan, a to je drastično poskupelo. Statistika NB za ove ljude ne znači ama bar ništa! Njima treba pomoć, a tu država ne čini ništa!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.