Odakle Siniši Malom neobjavljeni podaci RZS-a o inflaciji: Da li je Zavod prekršio zakon ili do ministra „cure“ informacije?

Ostavite komentar


  1. Kako odakle mu podaci?!? Pa pitajte RZS odakle njima „fles informacija“!!! Te procente je RZS dobio od Vucica, a „golub pismonosa“ je bio Mali. To je jasno i iz Vucicevog komentara povodom ocene EU, koje ga ne interesuju, najvaznije je snizenje stope inflacije i napredak!!

  2. Svaki novčić ima dve strane.
    Mali kaže ovo je veliki uspeh, jer smo planirali da će biti veći brojevi inflacije.
    Ja kažem, pošto vi donosite odluke, samo ste loše planirali. To je sve!

  3. Ahaha… pa min Mali brojke šalje Miladinu, pa tek onda ovaj „naučno“ montira, a posle piše reagovanja na textove u Nin-u, koji raskrinkava njegove „metode“ !

  4. Prvo, oni ne postuju ni Ustav pa ce da postuju neku proceduru i Zakone. Drugo, sef sekte misli da je on drzava pa tako i njegovi ficfiricici. Trece, ko ce da opovrgne na nacionalnoj TV bilo koje izmisljene, lazne podatke?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.