Inicijativa: Ugovor nije vredan 3,5 milijardi

Ostavite komentar


  1. Čista propaganda i neće proći kako je to prolazilo ono iz 90-tih, kada ste na primitivnu glupost i uz obilatu pomoć zapada sa sankcijama Srbiji, sa špijunažama i diverzijama svakojakim na teritoriji Srbije i sa diplomazskim aktivnostima podređenim izolaciji Srbije, konačno tada uspeli da srušite državu. Ovaj put je sve drugačije i kada krenete sa radikalizacijom protesta,ako uopšte budete imali masu za to suočićete se sa zakonima ove države.

  2. Pa naravno da je štetan ugovor po državu Srbiju, ali kome se žaliti.Našim sudovima ne vredi, to je isto kao da se žalite Vučiću, koji je zaključio tako štetan ugovor i naredio rušenja u Sava Mali.

  3. Bane, i ja se nadam da će ednom početi suočavanje sa zakonima u ovoj zemlji. A onda se ni ovima tvojima ne piše dobro. Dotle, ne tupi Frede.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.