Inicijativa za opstanak poljoprivrednika Srbije: Ispunjen prvi zahtev, očekujemo dalje korake

Ostavite komentar


  1. Kako je ispunjen prvi zahtev?! „svih osnovnih poljo. proizvoda“ zito i kukuruz?! Sada cemo cekati da skinemo suncokret i soju, predamo im po min. ceni i onda ce „inicijativa“ da se bori da se skladistsrima omoguci izvoz, i opet nista ne ide seljaku od kajmaka, kao da se borite za njih a ne za nas.
    Svako dobro, videcemo ko ce sada dici silose od vodja „protesta“ poljoprivrednika.
    Kod mene u selu dosadasnje vodje imaju sve novo od traktora do kombjna i podnih skladista, otvorio im ministar oci kako se radi i zaradjuje u poljoprivredi.

  2. Ravnomerna raspodela subvencija drzava tj gradjani od poreza mogu da pomazu male PGove od 5-30 ha od 5-30 grla stoke Zadnjih 10 god 90% subvencija ide 1-2% velikim koji vec plivaju u 10 miljona evra i 1.000 ha zemlje Preko 50ha u vlasnistvu ni eura subv Firmama i korporacijama mesnim industrijama 0eur samo iskljucivo porodicnim PG fizickim licima Ja vidim na tetenu sisteme navodnjavanja 100ha drzavne zemlje na 30 godina subvencije za x 100ha sve jedan bogatas dobija

  3. Nas ministar poljoprivrede je smesan lik . Taj lik nije obezbedio kartice nosa za regeesiranu naftu . Presednik Vucic javno obeca . A ministar to radi na tome od marta meseca . A registrovana domacinstva nedobise te bajne kartice . Prodje zetva dodje druga zetva . Nis neuradi kartice . Kad nazovemo na kol centar ljubazna sekretarica se javi . Kaze izdiktirajte broj gazdinstva . Ljutitim glasom odgovori da niste jos stigli dobroja koji se radi kartica i tako u nedogled . A nasem ministru bajnom je bitan odmor na haitoju ili nekoj drugoj destinaciji a poljoprivreda je usputna moze da ceka

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.