Istraživanje: Poslodavci nezadovoljni kvalitetom kandidata na tržištu rada u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Pa slobodno mogu da menjaju narod, to jest da nađu državu sa boljim kandidatima. Nama radnicima bi svakako bilo bolje da većina njih napusti Srbiju.
    Čuj eksploatatori nezadovoljni eksploatisanima…e svašta možeš da čuješ u Srbiji.

  2. Ja sam zaposleni, radim za platu, tj. nisam poslodavac, ali su apsolutno u pravu. Vi ste upravo pokazali kakav je odnos radnik, većina ne bi da radi na sebi i da napreduje. Osim u Beogradu i do nekog nivoa u Novom Sadu, u ostalim gradovima je jako malo stručnih ljudi za visoke pozicije. U IT sektoru već postoji problem i sa nižim pozicijama. Ipak, lakše je pljunuti, u tome smo mi Srbi najbolji.

  3. Hahaha……ukinuta radna knjizica kao validni dokument ,pa sad zamislite kada neko od 50 god ostane bez posla i ode da se prijavi a oni ga vrate i kazu da mora originalnu diplomu da donese…a covek 30 godina se javljao samo sa radnom knjizicom u kojoj sve pise….ima 6 000 migranata ostajzlte ovde

  4. Bole javi kada otvaras tu firmu da se prijavimo svi, da nas tretiras kao kraljeve, dosta nam je eksploatisanja, i plata nadam se da ce da bude iznad ostalih

  5. radim i subotom i nedeljom i prekovremeno i naravno da mi to nije placeno i da mi za to ne ide radni staz! jeb0 Vas i BGD i NS!

  6. Vučić je nebitan, jer sad je on na vrhu, ali sutra će biti neko drugi, a mi ostajemo u ovom raspalom sistemu sa pojedincima koji će se uvlačiti svakome!

  7. Koja je svrha ovog teksta, buduci da selektivno objavljujete komentare (moj nije objavljen, iako ukazuje na jedan realan problem koji se svakodnevno desava, a vezan je za problematiku koju ste sami objavili u Vasem tekstu). U potpunosti ste me razocarali kao novine, nadam se da se varam i da cete objaviti moj prethodni komentar.

  8. Svašta! Ako ispunjavam sve zahteve za radno mesto, neću ni da konkurišem jer sam prekvalifikovan. Kako da napredujem i razvijam se ako već znam sve što treba da radim?

Ostavite komentar


Ekonomija

CLS: Prihod od prodaje karata u GSP-u prepolovljen 7

CLS: Prihod od prodaje karata u GSP-u prepolovljen

Prema informacijama Centra za lokalnu samoupravu (CLS), mesečni prihod od prodaje karata u javnom prevozu u Beogradu iznosi oko 250 miliona dinara, dok je u sistemu pre predsednika Privremenog organa Grada Aleksandra Šapića to iznosilo preko 500 miliona dinara, izjavio je danas direktor CLS Nikola Jovanović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.