Izvučeni dobitnici četvrtog kola: Ko je osvojio stanove u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“?

Ostavite komentar


  1. A koliko starijih gradjana razume u te aolikacije jer im mobilni sluzi samo za pozive i odgovore

  2. Izgleda da vojvođani ne treba ni da šalju račune,sve ostaje u Beogradu i okolini…

  3. Beograd Beograd Beograd Beograd…sve za Beograd uvek bilo i bice ,pa neka samo oni prezive to je bitno

  4. A gde je Indjija, ako nije u Vojvodini? I prosle nedelje je dobitnik bio iz Zrenjanina, ako se dobro secam. Sad sto bih i ja vise voleo da je barem jedan stan otisao u Sombor, i to meni, ali nije, to je druga prica. Ima jos jedno izvlacenje, ili dva?

  5. Pa ni moj cale se ne razeme, pa ima ima, da mu unesem kodove. Svaki penzioner ima sina, cerka, unuke koji mu mogu uneti, zar ne?

  6. Od 10 računa, NIJEDAN nije mogao da se skenira, aplikacija kaže probajte ručno unošenje. Izem vam aplikaciju!

  7. Zasto ni jedan racun ne mogu skenirati. Samo rucni unos. I verujem u namestaljke i laz.

  8. Napravite anketu medju gradjanima sa pitanjem: VETUJETE LI DA U IZVLACENJU NEMA SOFTVERSKO NAMESTANJA? Videli bi ste koliko je ovaj narod zatucan i nepismen.

  9. Zahvaljujem se svima koji su rekli da ne mogu d skeniraju kodove pomoću aplikacije jer je i moje iskustvo isto. Samo ručno da unosom brojeve? Pa ja imam samo jedan život. Ova aplikacija je valjda napravljena zato da je to eto u slučaju nužde, a ne kod svakog računa. Ja ne kažem da je išta namešteno, nego kažem da ste takve neznalice vi koji ste kreirali aplikaciju da je ceo vaš uradak najveća nužda.

  10. Skeniranje ne funkcioniše, ni meni ni deset osoba iz moje okoline. Aplikacija je užas i da, verujem u nameštaljke. Jedan od tvoraca slagalice je otvoreno rekao u podkastu,da igra gde se sa „stop“ biraju slova je apsolutno već nameštena na odredjena slova,a igrači i publika se zamajavaju verujući u izbor slova „na stop“. Ovo je potpuno isti princip i tačka. Razuverićete me samo ako dobijem stan.

  11. Ni jedan racun nisam uspela da skeniram q skenerom. Stekla sam utisak da Q kod koji na racunima je nesto bezveze

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.