Izvučeni dobitnici četvrtog kola: Ko je osvojio stanove u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“? 1Foto: Bojan Cvejić / Danas

U okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” večeras su na RTS izvučena nova dva dobitnika stanova u Beogradu.

U ovom izvlačenju, izvučeni su dvosoban i trosoban stan u Beogradu.

Dvosoban stan od 54,03 kvadrata u Zemunskim kapijama dobio je Zoran Stojičić uz račun pod brojem DR945166, a sa mestom prometa u Inđiji.

Trosoban stan od 74,5 kvadrata na Novom Beogradu u Petici dobio je  Željko Mijatović  uz račun pod brojem CH936175, a sa mestom prometa u Smederevskoj Palanci.

U izvlačenju je učestvovalo 90.338.279 računa koje su 876.605 učesnika skenirala koristeći aplikaciju zaključno sa alfanumeričkim kodom EC338279.

 

Ove godine, nagradna igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani putem aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće.

Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuju se ukupno pet izvlačenja.

Pravo na učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ imaju svi punoletni građani Srbije, a za učestvovanje neophodno je imati instaliranu istoimenu aplikaciju na mobilnom telefonu.

Na aplikaciji, preko jednog uređaja mogu se napraviti najviše pet različitih naloga, sa pet imena i brojeva telefona.

Ovo je omogućeno sa ciljem da mladi mogu da prijave starije, koji nemaju odgovarajuće mobilne telefone, a sve kako niko ne bi bio diskriminisan.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari