Izvučeni dobitnici stanova u okviru igre „Uzmi račun i pobedi“

Ostavite komentar


  1. Sve ostaje u Beograd. Dajte neki stan u Nis, Novi Sad. Za dva stana u Beogradu ima 4 ili 6 stana van Beograda. Sto mora u pretrpani Beograd. Samo Beograd, Beograd j.bo te .

  2. „Reč je o dobitnici iz Beograda koja je skenirala račun u vrednosti od 140 dinara..“
    – Zbog ovoga (smešno malog iznosa) sam svojevremeno više puta pisao i ministru Malom i po medijima da se limit podigne bar na 500 RSD. Da igra ima nekog smisla…

  3. Opet mislim da nije namešteno!Bilo je i drugih gradova,sad eto Bgd.Ja nebih povećavala limit,imaš ljude koji teško odjednom potroše 500din.Sa jako malom penzijom,kupe samo hleb i mleko,to jedu ceo dan,nekad i sam hleb,verujte…znam i takve!

  4. Па није баш само Београд.Ако пратите редовно онда будите бар поштени и реците истину.Јс нисам из БГ али говорим истину.

  5. Da li su tu bili i računi od neprijavljenih automehaničara, limara, vodoinstalatera itd. Borba protiv sive ekonomije podrazumeva da u poreski sistem uvedene što više firmi. Ovo nema veze s mozgom.

  6. Baš u poslednjem izvlačenju, dobitice iz Bg, ha ha ha! Mora malo mućke, nema šta. Svaka čast, dobili su stanove ljudi koji treba da dobiju. Jedni prekopali njiva u nadnici… Devojka zaposlena u kafiću… Bravo tako treba! Kad čujem iz Bg i još na Novom Bg, poslednje izvlačenje… Nema šta, nešto mi ne da da verujem u regularnost, izvinte ali mi se ne da’, da verujem. Verovatno ostala sumnja kad su koverte bile. Pojedinci koji su izvlačili, bruka, *čuveni sportista“ to je bilo poražavajuće, tako poniženje gledati na javnom servisu izvlačenje.. Kamera kordinira, gde, kako uf uf piiiiiih

  7. Čestitke dobitnicama! Malo su mi bljutavi komentari da je sve namešteno.Došli smo u situaciju da u ništa ne verujemo.Ja sam igrao i nisam dobio i šta sad? Ovi što tvrde da je sve prevara treba da sa dokazima podnesu krivične prijave.Beograd ima 2,5 miliona stanovnika 1/3 Srbije

  8. Dragi moji ,igra nije nameštena ,stan su dobile moje komšije posteni i casni ljudi..ovim putem sve najbolje im zelim..

  9. Kako sve ti mali ravuni da dobiju a ja svaki mi racun nije ispod 2000 do 8000 i nemam ni kucu ni stan a zivimo privatno kao sestoclana porodica i mikad ne dobi nista jer vise i ne verujem da mogu da dobijem jer sad sumnjam da je namestaljka

  10. Zanima me pošto je onaj momak pokušao lažirali izvlačenje, dali to radi i organizator i ko njega kontroliše, pošto smo gledali loto gde devojka izgovara brojeve pre nego šta izađu, a nije Baba Vanga!!!

  11. Ocigledno da je i ovo namestaljka ! Svi brojevi koji su ucestvovali u igri ( kodovi) trebali su se vrteti na ekranu i na pritisakdugmets stop je trebalo izvuci koji se broj pokaze . A ne ovako koji broj prikaze ekran . !

  12. DripciPodelite stanove koje su vam ostavili mame i tate, a ne državne. Stanovi iz budžeta pripadaju SVIM građanima Srbije, a ne samo SNS-u i njegovim članovima.

  13. „Izvučeni dobitnici stanova u okviru igre „Uzmi račun i pobedi“
    Da li da pitamo Vučića, gde su automobili? Pre će biti da je svakome jasno da je „Crvena zastava“ zatvorena, pa zato nema automobila. „2020. Zastava je radila 80 dana, 2021. 50 dana, 2022. samo par dana, dok ove godine ćorak. Nekad, Zastava je proizvodila 200.000 automobila godišnje, a oko 95% domaćim delovima. Motor i školjka se ovde proizvedeni, a kooperanata širom Jugoslavije. Sad nema ništa. Još jedan u nizu „uspeha“ prefarbanih radikala. Srbija ne sme da stane – napred u propast.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.