Japanci ulažu dve milijarde dolara u fabriku u Srbiji

Nikei Azija objavio da proizvođač elektromotora za automobile Nidec planira pogon blizu Novog Sada

Ostavite komentar


  1. Tu će naši inženjeri moći samo da podmazuju robotske mašine, a i to nakon obuke od godinu dana. Kako god, biće nekog berićeta za državu, makar i siće.

  2. Stagod, kakogod, u ovom vremenu, dobro je. Bilo je i moglo je, niko i nista.
    Kvalitetnije o svemu trebalo je da misli i razmislja ekipa koja izglasala, ozakonila i sprovela Zakon o privatizaciji kada je bez meni jasne logike i zdrave strategije zatvorila i ono sto se ne zatvara, rasprodala i ono sto se ne prodaje pre no sto se osigura barem kakva takva zamena (Vlahovic, Labus …). Trzista jesu zaboravljena (izgubljena), obrtnog kapitala bilo je tesko nabaviti, ali dobre volje politicara bilo je ponajmanje. I trziste je odlucilo, pola miliona radnika i porodica izgubilo je egzistenciju, ali su politicari, analiticari i lovci u mutnom zadrzali i ojacali svoje. Ne ponovilo se.

  3. Pocela Vuciceva predizborna kampanja u kojoj i vi ucestvujete,prepisivanjem neproverenih vesti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.