Posle više od 20 godina pauze, Jat ervejz juče je obnovio liniju do Osla. Avioni nacionalnog avioprevoznika leteće u Norvešku dva puta nedeljom – ponedeljkom i petkom. Vladimir Ognjenović, komercijalni direktor Jata, izjavio je juče posle sletanja Jatovog aviona na aerodrom u Oslu da je linija do Norveške ponovo uspostavljena zbog velikog interesovanja građana poreklom iz Srbije koji žive u Skandinaviji, kao i srpskih i norveških privrednika, čija je saradnja u usponu.

Posle više od 20 godina pauze, Jat ervejz juče je obnovio liniju do Osla. Avioni nacionalnog avioprevoznika leteće u Norvešku dva puta nedeljom – ponedeljkom i petkom. Vladimir Ognjenović, komercijalni direktor Jata, izjavio je juče posle sletanja Jatovog aviona na aerodrom u Oslu da je linija do Norveške ponovo uspostavljena zbog velikog interesovanja građana poreklom iz Srbije koji žive u Skandinaviji, kao i srpskih i norveških privrednika, čija je saradnja u usponu. On je podsetio da će Jat leteti na toj liniji do 26. septembra, a u slučaju rasta interesovanja biće povećan i broj nedeljnih letova.
Direktor aerodroma Oslo Nik Nilsen poželeo je uspeh Jatu sa novom linijom i ocenio da je reč o kvalitetnom avio-prevozniku. Nilsen je podsetio i da je aerodrom u Oslu druga najveća vazdušna luka u Skandinaviji sa koje poleću avioni ka 96 inostranih i 25 domaćih destinacija. On je dodao da je tokom prošle godine preko aerodroma Oslo putovalo 19 miliona putnika. Cena karata kretaće se u proseku oko 163 evra sa svim taksama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari