Kako su i zbog čega vozači u Srbiji uskraćeni za pojeftinjenje dizel goriva?

Ostavite komentar


  1. Generalno gorivo uopste nije poskupelo. Jedino je malo poskocila cena sa 186din na 214 i to je to do sledeceg petka, cena zamrznuta ko beton!!!

  2. Разноразни лажни доктори, полуписмени министри и дрчни диктатор безочно пљачкају осиромашени српски народ. Овцу дуго можете шишати али је само једном можете одрати, ово је драње српског народа.

  3. Sada će da me ubede kako je dobro što su digli akcize i da time ne pune budzet, mesto da su ostavili ili još smanjili akcize i da gorivo bude dosta jeftinije, ovako su i ovako veliku ceni nafte kod nas iskoristili pad nafte na svetskom tržištu i povećali akcize i sada kada barel opet skoči evo nama cena litre blizu 300 dinara.

  4. Prava istina je da je drasticno pala potrosnja goriva a podizete cene grejanja , krenuli ste u popis poljoprivrede zbog drasticnog pada aktivnosti poljoprivrede , banke imaju extra profite , strani investitori kad isteknu subvencije zatvore fabriku i ko vas j….e ! fiksni kurs je upropastio domacu privredu a sad nam slede sankcije EU !!!!

  5. Повећање акцизе на гориво од 6% је „благо“ повећање, а корекција пензија од 5,5% је велико(!) повећање!?

  6. Neverovatno, neki ljudi vam ipak veruju i pored činjenice da ste provereni lažovi.

  7. Cena dizela preko kartice i aplikacije poljoprivrednih gazdinstava je oko 170,00 dinara. Masovno se koriste za sipanje u putničkim automobilima!

  8. Skupo gorivo zbog velikog zahvatanja drzave jer treba da se izrane svi ti lezilebovici

  9. Dovedu cenu do nebesa, pa su je sada „kao“ zamrzli… Ispasce kako nam još cine uslugu… A cena nikada veca…

  10. Akcize zakonom zabraniti jer je to zakonom zaštićena pljačka.Postoji PDV i svaki drugi dodatni namet je čisto džeparenje.

  11. Zato sto mora da se unisti poljoprivreda od strane globalista da nas nahrane skakavcima a oni ce kavijar

  12. Interesantan tekst, govori se non stop o mogucem povecanju cene usled skoka cene sirovine, a obrnuto niko ne pominje 🙂

  13. U martu ove godine cena dizela 186din cena barela nafte tada oko 84$
    Sada cena dizela 214din barel isto 84$

  14. Treba svi da bojkotujemo kupovinu ovi skorojevici koji to nwce neka ih os njih drzava i ovako me zivi za nedelju dana bi pale cene bar za 30 rsd shvatite da nam privreda ne radi i vlast kroz akcize gura tamo gde treba da bi se predstavljali kako je sve super

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.