Jura nije uvela nikakve mere zaštite od virusa?

Snimak sa društvenih mreža prikazuje radnike južnokorejske fabrike koji su zaustavili mašine zbog nebrige poslodavca zbog korone

Ostavite komentar


  1. Pojedini radnici „Džonson elektrika“ obratili su se sindikatu „Sloga“, sa tvrdnjom da u toj kompaniji, koja inače broji 2.000 ljudi, nema zaštitnih maski, niti dezinfekcionih sredstava, a da „na kvadratnom metru ima sedam do osam radnika“.
    Maski i sredstava verovatno nema i verujem u to, jer ih nema nigde. Ali ova izjava je urnebesna. Ili ste vi novinari pogrešno preneli, ili se cela fabrika nagurala u menzu, jer znam kolika je to hala. Uostalom, mislim i da pokušaš da ne možeš da smestiš 8 ćoveka na metar kvadratni.

  2. I DALJE OBMANA I LAŽI
    Vučić svojim odnosom prema Korona virusu doprinosi da se virus proširi Srbijom. On stalno pominje respiratore koji ne sprečavaju zarazu od Korona virusa, već se koriste kao prvo sredstvo za lečenje već zaraženih Corona virusom. A za sprečavanje zaraze, koriste se maske za zaštitu od Korona virusa i rukavice. Prema tome, Vučiću, ni te maske nisi obezbedio, i govoriš nebuloze. Nemoj da zaboraviš, da je ovo najsmešniji virus u svetu i da nam maske nisu potrebne. Da te potsetim maske nose ih u Rimu, Parizu, Berlinu, Madridu i Beču…

    P.Sajdžo 2020

  3. Zasto ovi ljudi, jednostavno, ne nadju drugi posao?
    I kraj price.
    Neka se magare odglavi samo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.