Kako je Etihad izmuzao Er Srbiju (ENGLISH)

Partnerstvo sa arapskom firmom zacrnilo sudbinu srpske nacionalne avio-kompanije

Ostavite komentar


  1. Da li ima nesto da su nazadnjaci uradili dobro za ovu jadnu zemlju. Sve zivo dadose u bescenje. Uzas!

  2. Oglodani smo kao kost,a svaka privatizacija dotuče firmu i državu do kraja. Tako će u nizu firmi završiti i Jat-tehnika. Data u bescenje diletantima koji su rasterali već dobar deo sposobnih inženjera avio mehaničara i vrednih radnika. Bože pomozi nam jel ako nam država bude opet pomogla gotovi smo.

  3. Spavajte mirno,jel neko sumnja u Suzanu Vasiljevic i najsposobnijeg u svim oblastima na Vaseljeni.

  4. A sta drugo ocekivati katastrofalne privatizacije ogromne drzavne donacije strancima i eto ga rezultat

  5. Kakav ugovor? Nikakavog ugovora sa Etihadom nema niti je bilo. Sve je privatni dil predsednika Srbije sa raznim belosvetskim protuvama koje su se muvale po Etihadu i pridruženim kompanijama. Sada je još gore – ni jedan stranac koji radi u Er Srbiji nije predstavnik Etihada, već su takođe došli zahvaljujući privatnim dilovima, naravno za astronomske plate koje im se isplaćuju iz budžeta Srbije.

  6. Jat Airways su rasturili i opljačkali, sad se to dešava sa Jat Tehnikom. To je tek zanimljiva priča, ko tu i kako trenutno upravlja?!? Gde odlazi oprema i alati?

  7. Nemamo mi strucnjake za borbu na surovom svetskom trzistu. Nismo ih gajili. Drugi imaju azdaje.

  8. Sada je situacija jos gora. Radnici koji su znali posao su oterani a dovlaci se novi kadar koji samo ispija kafe u kantini

  9. Napredno, šta reći posle ovoga sve urnisano, rasprodato bud zašto,javašluk na sve strane teško ovoj deci bez nade za budućnost u ovoj zemlji.

  10. Ovde se radi o veoma teškim kriminalnim radnjama i pitam se hoće li napokon neko za to da odgovara?!?

  11. Ako ugovor nije transparentan i sve se krije….kako ste vi dosli do najsitnijih detalja i svih brojki koje ste naveli? Bilo bi lepo da objasnite i da potkrepite sa dokumentacijom. Ovako rekla kazala….zato je opozicija tu gde jeste. Nigde.

  12. Kakva strašna priča. Eeej, pola milijarde izgubljeno. Ko je potpisao, ko će da odgovara?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.