Kako je majka troje dece dobila otkaz, a zatim pokrenula svoj biznis

Preduzetničke priče

Ostavite komentar


  1. Svaka cast na hrabrosti i uspehu, razmisljam isto da pokrenem sopstveni posao ali nemam sredstva. Posto imam svoje koke, imam puno domacih jaja ali su jaja vrlo jeftina, razmisljam da mesim i prodajem kore za torte. Ali ne kao sada sto postoje u marketima univerzalne, nego namenske kore za zadatu tortu. Recimo kore za reform tortu, zatim kore za tortu „japanski vetar“ itd…itd…..znaci po receptu kore bih pravila za odredjenu tortu, posto meni inace kada pravim sebi torte ili za poklon uvek mi kore budu savrsene, pa mi ovo ide od ruke i to bih radila. Nadam se da cu jednom i ja ostvariti svoje snove kao Dusica. Jos jednom sve cestitke.

    1. Nadam se da hoćete. Svu sreću Vam želim. Samo hrabro i pametno, rezultat dolazi sam od sebe. Pozdrav od dugogodišnjeg privatnika.

    2. Zana, Vasa ideja zvuci sjajno, pocnite od malih kolicina, napravite ime, reklamu, nemojte da Vam neko ukrade ideju. Srecno!

    1. 20 godina imam biznis i to sa kompjuterima. Spram pasr koji „radi“ u javnom sektoru sam upropastio sebi penziju, decu video nisam video od rada naplacao se raznih poreza i dazbina. Nikako privatluk. Ako imas 5000 eur kupi mesto u javnom sekroru i naktivi kapu.

  2. Rešenje sorabnih problema je očigledno: sve zaposlene otpustiti, sve privatizovati (vojsku, policiju, zdravstvo, školstvo, vodovod, kanalizaciju, carinu…) i svi da budu Preduzetnici!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.