Kako i gde kupiti karte za javni prevoz: Gužve na prodajnim mestima i pored mogućnosti plaćanja SMS porukama

Ostavite komentar


  1. Ovo sad jeste jednostavno. Mnogo lakse nego ranije. Prvi put da moram da pohvalim Sapica ali zaista je olaksana kupovina karata na ovaj nacin.

  2. Што просто, кад може компликовано? До сада смо могли без чекања, на сваком кооску да допунимо картице за превоз.

  3. Ne mogu se sve karte kupiti SMS-om. Povlascene kategorije moraju iskljucivo na prodajnim mestima da kupe karte.

  4. Kakve komplikacije za nezaposlene! Mora da se donese iz sluzbe za nezaposlene potvrda, platite mesecnu kartu i tako svakog meseca! Koje maltretiranje!!!

  5. Do sada, ubedljivo, najgluplji način kupovine karata.
    Eh, šta taj hlor u vodi čini.

  6. Уз личну карту и потврду из Националне службе за запошљавање (сваког месеца се узима нова) могу купити картицу на сваком продајном месту. Без потврде, само са личном картом, може се купити једино у Скендербеговојј (само су они умрежени са Нац. службом за запошљсвање)

  7. Pametan potez genija…mesečnu kartu sad može da koristi deset ljudi.
    ..

  8. A za nas penzionere iznad 65 god.valjda je dovoljna i licna karta posto kod .nas je sve doživotno i kratko u tim.godinama.

  9. Jutros sam ukucao mesecnu kartu za jun mesec u 7h 27min. I poslao poruku na 9011. Povratnu poruku sam dobio odmah da mi karta vazi do 30.6. do 7h 27min. Znaci da mi ne vazi za ceo mesec, jer mi mesecna karta ne vazi za 30.6. do 00h.
    To znaci kada se vracam sa posla moram kupiti kartu iako sam kupio mesecnu. Greska, krađa ili neznanje gosp. Šapiću?

  10. A to sto prodajna mesta rade od 7 do 19,subotom do 15 i nedeljom ne rade,nikom nista?Nedeljom ne moraju da se kupuju dnevne,vremenske kao i subotom popodne?

  11. Malo ste pobrkali lončiće… Ovi ljudi su povlašćena kategorija i za nas je neophodno da kupujemo mesečne i godišnje karte na šalterima zbog potrebne dokumentacije koja se prilaže.

  12. Jutros sam preko SMS ukucala za mesenu kartu za jun, jos uvek nisam dobila povratnu poruku a sada je vec 15:20

  13. Koji je razlog da se prilikom kupovine mesečne kartre, koja je kupljena na Trgu ne izdaje fiskalni račun?????

  14. 30.06.23. prodajno mesto Knez Mihajlova zatvoreno pre vremena,jutros ..u obaveštenjima piše radno vreme od 8 dođem na Novi Beograd ,rade od 9..dva dana ne mogu da kupim kartu …

  15. Pored parizera za koji nece ni biti novca.treba zuc svoju da jedemo dok nas kradu sa 4 cifrenim brojem na poruke.e moja srbijo tesko nama sa ovim prevejanim mafijadima

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.