Kako platiti račune za struju, infostan i druge komunalije dok traje štrajk poštara?

Ostavite komentar


  1. Velika većina građana su stariji ljudi-penzioneri,lošijeg zdravstvenog stanja, invalidi?! Ne štrajkuju poštari, i ostali, iz hira, nego moraju, jer nemaju drugog načina! „Država“ je dovela do ove situacije, i nema smisla naplaćivati narodu, „zatezne“ kamate i dr. Zar sve što nije dobro u Srbiji, mora „preko leđa“ naroda ! U svim tim firmama (EPS, Informatika, i ..) ima toliko partijskih zaposlenih ljudi, pa neka nađu način, da svoje usluge naplate na civilizovan način, (a i oni su polupismeni za računare), nema tu mnogo filozofije, nema računa u sandučetu, nema ni plaćanja, a pogotovo kamata, i kažnjavanja naroda!

  2. Zašto uopšte plaćati račune kada će vam infostan ponuditi otpis duga, kamate i još umanjiti sve za 20%. Samo budale plaĉaju redovno.

  3. Po ovom nivovom programu za e-registraciju mozes registrivati samo jedan nalog.Ja sam se registrivala i htela sam da registrujem i Mamu posto sam to migla prije ali ovaj novi EPS -ov program nedozvoljava dve registracije,tako da vise nemogu da vidim mamune racune sto nije fer,jer sad mnogima kojim su pre deca ili neki poznanici mogli da pomognu to vise nemogu a moja Mama niti ima internet niti se U to razume a
    ja joj placam racune.A ako je to blokada zbog neke sigurnosti neznam koja je tu logika ako neko vidi tudji racun?valjda se EPS neboji da ce neko da plati tudji racun.Kako da registrujem Mamu preko mog kompjutera?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.