Kako smo došli do termina "profesionalni menadžment"

Za "plan B" nije bilo potrebno da se dovodi strani "profesionalni menadžment", bilo bi dovoljno da se političke strukture odreknu uplitanja u upravljanje fabrikom
Poslovno-političke i druge igre koje su prethodile prodaji Železare Smederevo (1)

Ostavite komentar


  1. Odlican clanak. Sve u svemu vuk pojeo magarca a politicarima puna usta uspeha! Cak ne znam ni da li je Hestil uopste uplatio ugovoreni iznos a upisan je kao vlasnik na dan posete kineskog premijera. I niko ne daje obavestenje o tome! Mozda da postavite zahtev APR-u da izvucete vlasnicki list? Inace, izmisljeni angloamericki pojmovi za koje ovdasnji ni ne znaju sta tacno znace a kamo li da ih pametno primene.Treba ovom politickom klubu jos mnogo da uci jer mnogo je propustio kada je za to bilo vreme – razne trafike i sl. dok su drugi vredno ucili!

  2. Важно је да то лепо звучи! Кад сам пре неког времена размишљао о томе на шта помисли сељак уморан од орања кад на гневнику чује "инплементирати", вероватно само одмахне руком, уместо да чује да је држава у обавези да "ПРИМЕНИ" рецимо нешто о финансирању пољопривредних произвођача онда би реакција била потпуно другачија… Значи што више страних речи и небулозних појмова то је прави рецепт за дугу владавину.

Ostavite komentar


Ekonomija

Sindikat Srbija kargo predlaže formiranje holdinga železnice 8

Sindikat Srbija kargo predlaže formiranje holdinga železnice

Sindikat Srbija kargo uputio je pismo Vladi Srbije, odnosno ministarstvima saobraćaja, privrede i finansija, u kome traži da se četiri srpska železnička preduzeća udruže u holding jer bi na taj način, kako tvrdi, njihovo poslovanje bilo znatno uspešnije i stručnije nego što je to slučaj sada.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.