Kakve su šanse da inflacija u Srbiji uspori od jeseni?

Ostavite komentar


  1. A kakve su šanse da mi preživimo zimu sa minimalcem od 36700 dinara? Otkad su ga ustanovili, bila su 3 poskupljenja svega ?! Godišnji odmor, kozna koji po redu, provodimo kod kuće…a volimo i mi obični radnici malo da izadjemo. Imaju li i naša deca dušu ?

  2. Sad dođoh iz prodavnice. Ono što se kupovali za 2.000,00 sada je 3.200,00. Elem statistika pokazuje da je inflacija najmanje 25-30 %.

  3. Odgovor na pitanje iz naslova: sa vučićem i njegovom bulumentom na vlasti – nikakve.

  4. Moj odgovor na pitanje iz naslova bilo bi ‘ne tako skoro’. Imamo iskustva sa sličnim usrećiteljima sa početka devedesetih. Da citiram AV ‘stručnjaci’ iz vlade su nas dovde doveli, tako da nema ništa od zlatnog doba.

  5. Inflacija od jeseni otiče kožna koliko molimo se samo da ne bude hiper inflacija živi bili pa videli

  6. Dodatno su pospesili inflaciju besmislenim zamrzavanjem cena nekih proizvoda…Ako me terate da nesto prodajem ispod cene ili bez zarade, normalno ke da cu povecati cene drugih proizvoda da taj gubitak nadoknadim.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.