Kamioni čekaju 16 sati na prelazu Batrovci

Ostavite komentar


  1. Molio bih cenjeni portal da ove informacije provere na terenu. Stanje je mnogo gore, lično sam sam stao u kolonu na Batrovcima pre 18 sati i neću preći u Hrvatsku do sutra. Nadležni bi trebalo da imaju informacije u realnom vremenu ako bi bilo moguće da nešto u ovoj zemlji bude istinito, pa neka je i naopako.

  2. Obavezno pitati resornu ministarku Mihajlovic/SNS sta namerava da preduzme ako je uopste dostupna zbog silnih najava novih autoputeva!

  3. Proverite informacije i pisite realnu situaciju nema smisla zaista. Dok god sredstva medija tako pisete, nadležni nece nista preduzeti u vezi svih granicni prelaza. Ja sam u sredu prelazio 26 sati na prelazu Backa Palanka koji sam prelazio do pre dve godine za samo sat… Iato vas molimo ne skupljajte informacije po liftovi a i pauzama za cigaru vec IZADJITE na teren i dajte prave informacije ili NE PISITE NISTA…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.