„Ponašanje ‘pijanog milijardera’ i politički šliht“: Šta pokazuju finansijski izveštaji kojima su Partizan i Zvezda počeli „da se gađaju“ posle finala Kupa?

Ostavite komentar


  1. Jebes ovakav sport i ovakve klubove!!! Ovo niti ima veze sa sportom, niti sa fair-playem.

  2. Što ne privatizuju takozvane velike klubove Zvezdu i Partizana .Svugde u svetu je tako …zar ne ???? Samo kod nas telekom ih finansira iz naših džepova ….dokle. I zašto ????

  3. Da li znamo kako su plaćeni košarkaši Zvezde i Partizana? A, treneri?Svi kao vole svoj klub, ali u novčanik im ne dirajte.Jadni li smo i mi navijači.Faraon našim parama maže debelu gusku i hvali se da on to daje. Opa Đurđo.

  4. … kad neko zauzme vlast u ovoj kori od banane smatra da je sve njegova dedovina a naročito narod i budžet pa krenu razna uzimanja od sirotinje raje a pomaganje neradnika i državnih klubova odnosno pomaganja stranačkih odreda razmeštnih u tim klubovima.

  5. Djavo je kao i uvek u detaljima. Ni jedan ni drugi klub nisu prikazali rashode. Prihodi sami po sebi nista ne znace ako ih nemozemo uporediti sa rashodima. Da li prihodi pokrivaju troskove, ako ne pokrivaju kako i odakle se pokriva razlika?

  6. Novac državni firmi nije donacija. One su na tržištu i imaju konkurenciju pa se moraju reklamirati. Da li daju previše je druga stvar. A ako daju ekonomski opravdana sredstva onda je sve ok.

  7. Verovatno svako može da shvati šta znači Vučićeva „molba“ privatnicima da finansiraju neki klub. Naravno da je to trgovina uticajem. Njihova vlast se zasniva na tome, od vrha do dna. Nadam se da će jednog dana doći neko ko će sakupiti dokaze za ta dela i sve ih procesuirati. Naravno, prvo Vučića, on svakodnevno javno priznaje da vrši to delo. Naravno i sve tužioce koje sada u tome učestvuju svojim nečinjenjem. Jadno je to u kakvoj zemlji mi živimo i koga ovaj narod glasa, za nas nema opravdanja.

  8. privatnici kojima država kaže da podrže klub za koji neretko i ne navijaju“, kazao je Vučić. iznuda ili reket

  9. Kod oba kluba su se naprasno pojavila dva sponzora, kladionice. Da li je normalno da kladionice sponzorišu sportske klubove na čije rezultate je moguće klađanje?

  10. Da se privatizuju. Kada smo dali fabrike koje su 1000 ljudi hranilo mozemo i njih da prodamo. Polovina klupova je privatna u Evropi pa posluju. Neka i oni osete trziste. Ne bi onda imali po 100 upravna odbora za sve i svasta.

  11. Kada vec istrazujemo ima l naznaka kako je KKCZ preko noci izgubila vise milionska dugovanja . Procena je da im je tada obrisano ili oprošteno 16 miliona $

  12. Pa da,pričaće se par dana,kao svake godine,pa onda Jovo nanovo.I te pare ne daje država već narod.

  13. Kad je teško, pozoveš blizance da skrenu temu i da se javno posvađaju ko dobija više para od tate.

  14. Mrzim oba kluba zbog toga što znamo da dobijaju naše pare, a rezultata nigde. Mnogi se pitaju zašto ih plaćaju, pa imaju navijačke grupe na svojoj strani, to je suština plus pranje novca i eto. A ja bih odmah dao na prodaju oba kluba, neka dodaju neki stranci i uvedu red ako je to moguće. Prestao sam da gledam naš sport odavno jer sam znao da je nema svrhe.

  15. A kad Telekom potroši 100 miliona godišnje za prenos premijer lige, da li je i on pijani milijarder

  16. Sve podržavam, samo smatram da bi u tekstu gde god se spominje država trebalo reći vlast. Vlast i država nisu isto, ni blizu.

  17. Na kraju uvek imamo njegov ruzan komentar. Ali kosarku mi, uprkos velikom trudu, ipak nece ogaditi.

  18. Vucicevi tajkuni su u upravi oba kluba.Oni daju novac od poslova koji dobijaju od drzave kao clamoring SNSa.Tu je Vucic u pravu da to je opet drzavni novac.Najveci vid korupcije.Molba Trampu da kupi Partizan da oslobodimo drzavu od prosipanja para.

  19. Ocito je da uglavnom komentarise “ ostrascena mladjarija“.Ovde se ne radi o tome,koji „blizanac“,dobija vise?Podseticu na period M.Marjanovica I dugogodisnjeg USPEHA JSD“Partizan“ u svim sportovima,pa I hokejaskog kluba(Takmicio se u nekoj „alpskoj“ ligi.U to vreme,sve je bilo po slovu zakona!Drugom „blizanacu“ su zbog duga uzimali koseve sa igralista,iskljucivali VODU I struju a igrace vracali sa aerodruma I molili ih da se VRATE….igraci su izbacivani iz zakupljenih stanova….nije dugo trajalo,nekih 5-6 godina.Nazalost ova posast traje duplo duze,al’su oba „blizanca“ zbrinuta a uprave se ugradjuju I kad kupuju I prodaju igrace.Puskom ne mozes da ih smenis .Nemojo molim Vas da se „pecate“,ko dobija manje ili vise.Sa nasim decom,bili smo velesila u sportu a sa „legionarima,bilo koje boje“….CRNO NAM SE PISE.

  20. Jedino u sezoni 20/21 je Partizan dobio više mada je tada bio apsolutni lider i sezona je prekinuta zbog Korona virusa..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.